Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je bar malo pameti u BiH, ljudi bi skontali da ulazak u NATO znači trajni mir i sigurnost, pogotovo u BiH gdje svaki dan ratni huškaši djeluju.. BiH kao članicu NATO-a nikad više nebi mogla vojno ugroziti bilo koja zemlja, primjerice Srbija.. Vojska nam uopće nebi trebala pa bi se tu možda koja marka uštedila.. Trebalo bi samo izlobirati da BiH uplaćuje manje od 1% BDP-a u NATO..
@CRO-ERO Pa Bošnjaci bi svi htjeli odmah danas u Nato....I Hrvati uglavnom mada u BIH su Hrvati strateški partneri sa antNato elementima tako da to stvara sumnje...Oni koji neće Nato jesu Dodik i Srbi i to je jadno...Oni žele Rusiju ovdje...a kada treba ići vani da rade niko od njih ne ide u Rusiju nego na Zapad
Ulazak u Varšavski pakt je također nekad značio trajni mir i sigurnost
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kolindica ko avion a ne ko nasa Sebija sto jednom mjesecno kosu opere
Dok se političari iz susjednih zemalja sastaju sa Merkel , Putinom , Papom , Trumpom i svim najvećim svijetskim moćnicima , najveći domet našeg Bakira je susret sa Erdoganom .
Satra se ona u pokušajima da bude važna. Papanka.
Kao predsjednica jedne drzave bi trebala da ima malo vise ukusa za svoj izgled u odredjenim prilikama. Ovdje izgleda kao da je krenula na festu povodom djevojacke veceri.
Sta vice Kalinda docitete svi nare ima dosta iskustva u ciscenju pistolja.
ulazak u NATO bi našim političarima ukinuo glavni adut, a to je huškanje rata i držanje stada u konstantnoj tenziji i nervozi prema susjedima
@Indigont Ulazak u NATO nije nikakva sigurnost od susjeda koji su takodje u NATO savezu.
pa i vama je u interesu da smo mirni
LEJDI IN REEED IZ DEEENSING WID MIIIII ČIIIK TO ČIIIK... "Crnogorac, makni mi se s puta, crvenka traži kitu..." Sad kontam što se Trump zajapurio k'o pijevac na samitu...
hahaha..
Opet Hrvatska pomaže, kao što je onog žvalju zlončinca Dudakovića spasila u Bihaću.
Jel to se turisticka sezona priblizava pa se i retorika Kitarovicke mijenja!!!
Jel to NATO treba svjeze topovsko meso? Kitarovicko, nemoj nam pomagati, znas da je u BiH islamski ekstremizam.
Možemo mi prebacivati Titu da je bio ovakav ili onakav, ali jedno je sigurno. Nije podnosio sluganstvo prema bilo kome. Znao je čak i jugo general franjo tuđman cjeniti Tita i postaviti njegovu bistu, koju je licemjerna trumpeta uklonila.
Trumpeta se inače jako ponosi tuđmanom, pa je samo iz toga jasno da je logika davno umrla na ovim prostorima.
yebi ti to ona uz Trumpa,dok nasi blebecu
Znaci na slikama ima pogled koji govori USPJELA SAM U ZIVOTU. Kako gleda Trampa covjeceee.
Mozemo se sloziti.
Plan je naravno da sve "države" Balkana uđu u NATO, uključujući i Srbiju. Vučić već radi na tome. U bliskoj budućnosti, kad socijalna i ekonomska kriza Zapada postane očiglednija, a sazru nove generacije kojima se povraće od kvazi-ropskog statusa i svinjarija lokalnih zapadnih satrapa, biće novih tenzija i krvoprolića. Što se grbo rodi vrijeme ne ispravi.
Neka fala...