Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin visoki predstavnik kao i njegovi predhodnici koliko vidim poznaje problematiku nase zemlje. Pitanje svih pitanja jeste HOCE LI USPJETI NATJERATI nase politicare da provedu ovo o cemu govori visoki predstavnik,iako bi po ogromnim platama koje uzimaju morali raditi na poboljsanju standarda gradjana bez da ih se natjeruje.Drago mije bilo cuti kad kaze da nece tolerisati omalovazavanje podrivanje cjelovitosti BIH,sad je na njemu da to provede i ako se to desi mislim da imamo vece sanse za napredovanje prema EU,u protivnom ostvarit ce se crne slutnje pesimista(dobro informisanih optimista). Ja se ipak nadam boljemu..
Mislim da je zastupnike jako zabolilo to sto je visoki predstavnik rekao, Cak se jedan i cesao po dupetu i u isto vrijeme kopao nos, koliko ga je neka nervoza uhvatila zbog tako dirljivog govora visokoga predstavnika Ostalima je govor tako tesko pao da su odmah poslje njegovih supljaka morali otici na janjetinu da smire malo svoju tugu jer oni stvarno nisu znali kako tesko krizira ova BiH.
sta ba lupate i vi a i ovaj \"VISAK PrEdSTaVNiK\" ??? dajte nam PuskE u ruke i da zavrsimo RAAT!
pitam se zasto PR sektor PSBiH nije objavio ostatak govora, tj. onaj dio poslije pitanja parlamentaraca. totalni debakl. covjek konta da je Dalmacija u BiH.
Zašto gosp. Inzko nije niti jednom pomenuo niti Federaciju niti Republiku Srpsku, nego je govorio o Bosni i Hercegovini, treba li ovo napokon biti pokazatelj da ce nesto bar krenuti po dobru...
Naravno da su u Zg i BG izrazili podršku cjelovitosti. Neće ni oni uglavnom pasivne krajeve imaju i svoje kao i vlastitu sirotinju, prilika je propuštena 90-tih.
\"Čestitam vam još jedanput Dan Evrope\" hahahahahaha Pa i mi tebi, vidjecemo sto ce biti sa ovim govorom...