Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve vas na lomaču !!
Upravo tako i povrh toga te pare ce dodatno pospijesiti razvoj kancerogene budzetske potrosnje bez pokrica koja zaduzuje sadasnje i buduce generacije. To je cisti kriminal
Zeni nam se Vukota nezvanicni distributer marlbora😂
Vijeće ministara je pokušalo da smuva na brzinu ovaj zakon po ko zna koji put. Nema toga zakona ni pod kojim uslovima prije pada HDZ, SDA i SNSD-a sa vlasti!
Pozdrav Bosno , a da tajkuni koji kradu već decenijama se odreknu svoga dijela ,ne bih običan gradanin ni osjetio da je nešto poskupljelo, a politički bi naprijedovali .
bas bi volio da vidim trikove koje ce penzioneri izvoditi sa 325KM mjesecno kada im poskupi ulje, brasno, hljeb sve sto ima veze sa transportom tj. sve
Allah vas nagradio!
kisobranom ga Sebija
Opet bolesnici huskaju narod i prave lazne nacionalisticke senzacije ne bi li zaradili koji klik na svojim bijednim portalima http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:697674-Bakir-sprema-Bosnjake-na-rat "Bakir sprema Bošnjake na rat"
@izKrajinesam2 Postoji li ijedna vijest na kojoj nijesi zakmecao? Napisi ponovo kako su Mektic i Sarovic presudu Mladicu nazvali sramnom, nijesi dugo.
neka da hoce, pa valjda ce vise narod da se digne, jer vlast odavno nije sa narodom i ne zna kako ljudi zive
Uz tebe sam , ali se okreni nikoga iza nas.Narod je nezadovoljan i nešto treba da se mijenja ali molim vas ne kod mene ,kaze svaki treći gradanin.Znači ostaju gladni pojedinci koji na kraju za 10—20 km prodaju svoj glas na biračkom mjestu. Korupcija ima moć samo onoliko koliko narod dozvoli.A mi neznamo drugačije, bojimo se nečega novoga poštenoga .