Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je rekao da od sadašnje Hrvatske očekuje da "prizna genocid i holokust koji je učinjen nad Srbima u Drugom svjetskom ratu" zasto bi Hrvatska dobrovoljno priznala?Da li je Dodik ista konkretno ucinio za priznanje holokausta?imao je sanse i prilika.Prazne rijeci od bilo koga nisu nikada doveli do postignuca necega, u ovom slimslu priznavanja holokausta.
Hrvatska je spomenik žrtvama Jasenovca napravila i ne znam šta ovo govedo Duduk očekuje ...??? Od vas i tebe govedo se očekuje samo da kažete, jesmo, počini se taj genocid i nanese ljagu srpskom rodu, stidimo se i žalimo . . .!!! Ali, iz fašističkih čvalja čak ni to da prevalite . . .!!!
i vlahi se kandiduju.E narode sad jos cekamo crnogorce i imamo cijeli komplet
Ne znam hoću li moći zaspat od silne neisvjesnosti ko će biti u predsjedništvu, baš me zaboli.
neznam zašto al ova faca ne ulijeva povjerenje.
Uh, ja prespavah ovo sve rijeseno ZVIZDIC-KOMSIC-SAROVIC-MASALAH
Fuj
Koje god krme bude od vas nista dobro z BiH
Trio djikanistiko:-)
Kao, oni su toliko svi pametni, ali različiti, da je sada vrlo važno koji od njih će nas, baš u njegovom stilu, odvesti u budućnost.Šta bi za Komšića, hoćel, ili ne? Evo, Dodik se jutros prijavio.Zvizdić se već zagrijava.Požurite imamo samo tri mjesta u predsjedništvu.
Podanici i izdajnici iz SZP-a nemaju nikakve sanse..kandidat vladajuce koalicije pobedjuje u prvom krugu a predsednik Mile ide u Sarajevo da zavrsi zapoceti posao.Ionako je sve ovo predugo trajalo..vreme je
nemožeš ti govedo već imamo rudonju
Eh, stoko nepismena - nije ni tebi lako.
@TheSupervisor njemu je najlakše, meni se čini
Šarović je gospodin čovjek
četnici protiv ratnih profitera .. izbor je očigledan .. iseljavanje
Sarovic svakako u predsjednistvo a ti i Mico se dogovorite
Koliko samo kandidata na svim stranama: Odmah organizovati show da se razaberu oni sa najboljim glasom