Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znao sam da je ovaj Vukota tup, ali da je ovoliko glup ne zelim da povjerujem...pa ti si politicar magarcino, ne gledaj samo sebe i svoju sujetu, sa kim ces sutra biti u koaliciji na drzavnom nivou?! Sa SDA mozda?! Ti si Vukota za politiku, ko moja baba za diskoteke!
nastavi Radovanovim putem druže Vukota, ni narod te neće...
CIK treba da ponovi izbore ili gradjani da se dignu
Raspad sistema na sve strane 😳
ajde? ma ima korenja koliko hoces ,nemoj da se sekiras :D
Seljaci srbi uz rakiju eglenisu da je dodik reko ovo,reko ono,a nisu svjesni da ih je zavalio totalno.Zaduzenost eresa troduplo veca od FBih.Radnici im na minimalcu id 400 km,penzije 180 km.Oa sama Sda je naredila Bosnjacima povratnicima da glasaju za Snsd i Dodika.Ako iko unisti eres to ce biti dodik.Ivanic je hinja u srbenda vece deset putaod dodika.Dodik samo mlati,sta je to postigo,sem sto je srbe nazadovo
Baš ga zabole za vas. Mošnja.
Ovi Al Jazeerini Srbi su sa razočarani !
Pristani, inaće čistit rafineriju u BB
još imaš ponudu, šleper brašna tip mješovito, idu u Srbiju ili crnu goru tamo se kandidirati, tamo će ti 10 šlepera, da te vrate vamo...
opet ga Dodik okrenuo oko govedje ose kao fol ga pozvao na kahvu, cisto da ovaj opet ispadne govedo
SREĆOM TURCI SATRAŠE OVAJ BALKAN NE BI SMRDI ZNALI ŠTA JE KAFA
Gdin nije moj cup of tea što bi rekla Karleuša ali nije ni gubitnik. Osvojio je 256,720 glasova ili 43% što nikako nije malo. Kakvu je Željka imala mašinu i koga iza sebe (čitaj Dodika jer su ovo njegovi glasovi a ne njeni) ovo je uspjeh. Očekuje se 20-tak hiljada glasova za njega iz dijaspore i to je tu negdje. Nemoj piti kafu sa njim!!!
Karleuša je za ovo govedo prof. dr. mr. sci......
Hahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahaah looooodilo
Kravlje looodilo
PROVJERITE GLASOVE GDJE SU BOSNJACI VECINA, GARANT SU ZAMIJENILI VRECE.
kavu*
Nije nego kafu. Kava se u BiH pije kod kvazihrvata vecih od Hrvata iz Hrvatske.