Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema priznanja Kosova bez saglasnosti sva 3 člana predsjedništva, isto tako ni podjele i odvajanja nekog od entiteta u BiH. Šta je tu i kome šta nejasno? Samo onome ko neće da razumije!
@Slinavibalija glupane cetnicki, sta ti onda radis na sarajevskom portalu, zasto necitas neke novine sto su iz genocidne tvorovine (rs) koja nema buducnosti i sigurno da ce biti unistena
@Slinavibalija Žalosno je to što tako pričaš samo ne znam na kog si mislio kad si napisao "da ćemo živjeti kao u drugoj državi"? Možda na one iz nicka, pa prevario si se!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve vas đuture treba ye__bat .. i tebe, i Milorada, i Dragana, i Bakira, i Šćepu .. sve do jednog, svi ste vi banda
Ovaj je najveći pakaš
cujmajmuna,pa Dodik pravi v.srbiju........,
Kad god vidim prezime ovom liku, prvo procitam Govnojedica
Necete prznanje kosova, necete NATO, provodite aparthejd u tzv pc, maltretirate nanu Fatu iz nemoci, negirate bosanski jezik i proganjate povratnike a nista niste krivi ?!Bravo djikani samo naprijed sami sebi jamu kopate!!!:)
Isto tako gosp.Govedarice nemoj da vi zarad BG rezima drzite BiH ekonomiju u izolaciji i obratno sa Kosova jer sa Kosova i na Kosovo je svima omogucen neometan pristup i komunikacija a samo zbog vase bandoglavosti i supljoglavosti a ponajvise ulizivanju BG kocite jedno normalno i racionalno rjesenje.
Samo cu jedno reci da se ovo treba rijesiti mirnim putem to jest medunarodnoj zajednicom da oni stave tacku na sve ovo srbi gledaju interes srbije a ne BIH sta ocekivaju za buducnost svoje djece koji zive u BIH samo ih treba pitati jeli interes srbije za njih buducnost ili BIH
Jedino normalno i pošteno rješenje je da se sačeka da Srbija prizna Kosovo (za šta poznavaoci prilika tvrde da se teren uveliko priprema) ali zauzvrat da i Vučić da svoj prilog u "obuzdavanju" Dodikove neskrivene težnje za otcjepljenjem RS-a! On zna da je to po Ustavu i Dejtonskom sporazumu nemoguće bez konsenzusa. Kako bi Bakir pogledao u oči porodicama prognanih i ubijenih, i rekao dijelimo se, znači od toga nema ništa?
kako se sad svi javljaju pred izbore,,svi nesto znaju,sve nesto bilo skrivano negdje,,,sve vas treba rastjerati i USTAVOM vam zabraniti da se bavite politikom
To se kaže -sve su oni to unaprijed dogovorili kao i svaku sličnu "svadju" do sada. Popast će to ovčice i pred ove izbore.
Postavljanje zastave sa ljiljanima tj.zastave RBIH i drzavne zastave Bosne i Hercegovine.Nije provokacija,ali uzivajte sa nama,ako Bog da i zastava Bosne u cijeloj zemlji na cjelovitoj bez entiteta svih naroda. Pogledajte video: https://www.youtube.com/watch?v=BuAt2frdLjM&t=29s
Nije to samo zbog Kosova.
Hrvati ce se lako majorizirat jer ih je malo i nemaju institucije...i vjerovatno ce nakon sledeceg popisa izgubit konstitutivnost....ali srbi fakticki imaju drzavu i ima ih 85% u republici srpskoj.
Moraš da znaš, da ako krenete tim putem, zapadne granice su za vas zauvijek zatvorene. Dio Hercegovine sa Mostarom se pripajaju Hrvatskoj i tada je sve gotovo. Pazite gdje vas to može odvesti. Možda u pakao, a možda u nestanak.
@ninina Kada padnu ispod 5% oni ne mogu ispostovati niti jednu instituciju i samim tim gube konstitutivnost...glupa je prica da ista prava imaju i oni sa 95% i oni sa 5%...znas li ti da se institucije bih popunjavaju po zadnjem popisu?
A Govedarice bre, da li je remetilački kad Ba-ja gotovo svakodnevno govori i radi sve protiv ustava države, i da li to zahteva energičnu akciju svih u rukovotsvu BiH, a to ste svakako i vi iz rs-a...?