Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je najveci Bosanac i Hercegovac Sretan Dan Drzavnosti
Da nisam ovo procitao ne bi se nasjmijao danas hahaha, pa ovo je ravno nekoj sapunici. Dodik ucjenjen, potpisao ANP, jer su ga ona dvojica naruzili, onda ga naruzili svi ostali politicari RSa ciji je on lider, a na kraju iako svi znaju da je potpisao ANP on prevrce da je potpisao dokument koji nije to nego nesto skroz drugo. Ovo je najbolja drzava na planeti.
Vuk i govedo. Hahaha.
sta drugo reci osim sreca pa smo imali dodika za dogovor umjesto "liberalne, mekane, nedesnicarkse opozicije" iz RS
Pričekas jedno mjesec dana ako odobre MAP u Briselu onda je to to. Strpljen spašen pričekaj mjesec na odgovor
"...vidi Vukota!Je li ti zaista mislis da ce skupstina eresa osuditi Dodikov potpis na "reforme BiH",da biste ga stoga mogli sbaciti sa vlasti,pa biste mogli potpisani dokument "Reforme BiH"osporiti i staviti van snage???daaaaj Vukota...objasni zasto mislis da ti ne bi jednako postupio da si kojim slucajem ti predstavljao eres..."
NATO je u interesu svih ljudi u BiH koji žele mir, sigurnost, vladavinu prava i bolji životni standard. Dakle svako normalan je za članstvo BiH u NATO. Priča o ulasku u EU bez članstva u NATO je ubleha u koju vjeruju samo budale.
Šta imaš protiv francuskih sobarica mamlaze. Žene rade časno svoj poso za razliku od tebe lopovčino genocidna.
Sta se Serbi bunite? Ovako vas vise nece bombardovati, a to bi mogao biti garant da ni vi necete vise Bosnjake klati... Ili vi to mozda vise volite?
Dokaz da SDS na slijedio ostavstinu Karadzica, Mladica i ostalih ratnih zlocinaca.
Mile je za ovoga Dodik.
Ne znaju ni guzicu oprati kako treba. O politici da i ne govorimo.
Treba da smo;svi sretni sa clanstvom u NATO. Samo je to garancija da na ovim prostorima nece biti osveta i rata. Sto se tice ja sam i za rusiju ali slabi su brate, nikad nisu nikog zastitili kad je NATO obogacivao osiromasenim uranijumom.
Svima je vama jasno da je NATO neupitan, samo zbog rusa pokušavate igrati na dvije strane, al neće da može. Kakva vojna neutralnost, što se prije dozovete pameti, prije će te skinuti teret s leđa. Inače idete kolektivno pod sankcije - prvo SAD-a, pa onda EU.
Po faci ti se vidi da si ti za Dodika francuska sobarica. Glupson.