Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je a ne da se odluke suda odbijaju kako kome odgovara a ne hocu necu
ne pika se ovo hahsu aguah
Govedo jedno ti misliš da je narod glup?! Ti bi da se zakoni "kroje" po tvojim i mjerama ljudi iz tvoje stranke?! Da se za takve poput tebe "adaptira" pa da mozete dalje nastaviti sa svojom usranom politikom? Ma mrš!!!!
Djikani bi da se beju a da im ne udje.
@SheleMa naviklo je to na pornic 500 godina😃
Govedarica isti Castle iz istoimene serije, morate priznat
BiH treba zakon koji ce prvo definirati drzavu i njenu ulogu u nizim nivoima.Pa kad se definira funkcionalna drzava onda se VSTV lahko definise a ne da laktaski baja drzavi kroji kapu kako to njemu godi
Nije moje govedo. Bih je stvorena međudržavnim sporazumom pa je taj stvorio i Usatvni sud u kome se osim stranih nalaze naravno i domaće sudije, uslovno rečeno. A kad bi svi bili goveda došli bismo do toga da nam hrvatska držaljnaka može biti amabsador te predstvnik Hrvatske u EU, a da stranac ne može biti član ustavnog suda BiH gdje su uglavnom međunacionalni sporovi u kojima bi on bi nepristrasan !
hahaha pa u ovoj drzavi prvo treba drzavu urediti pa tek zakone kasnije