Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
recimo NE Akcizama,akcise su ništa drugo nego harač
reci nam sto ne znamo !
Akcize se nepravilno i rasporeduju,u sr toliko nemogu sakupiti novca,treba koliko koji entitet zaradi da mu toliko i ostane a ovo je veliki namet na vilajet.......
podržavam Vukotu u ovom slučaju
BRavo Govedarica .....SDA,HDZ i SNSD moraju otici sa scene inace smo ga popusili
Ko ovoga pušta da se sastaje sa evropskim zvaničnicima?
Veze ti nemas doktore,a nazalost imas visoku funkciju!
Prestanite sa nacionalnim sranjimai radite. Sve dok vam je najvaznija tema nacionalni interes nema od napretka nista! Zar nije nacionalni interes Bosnjaka da RS koja ima najvise obradivih povrsina bude zasijana 100%, to je ipak domaci proizvod?Zar nije nacionalni interes Srba veliki broj turista u Sarajevu i Mostaru, pa od njihovih para se puni kasa koju i RS koristi? Kad budete ovako razmisljali o nacionalnom interesu, onda ce biti napretka.
valterTNT, lijepo je vidjeti veliki napredak u tvom sada zdravom rezonovanju! Postoji samo jedan problem a to je nepoznanica kada si stvarno bio iskren!? Ovaj komentar samo lud covjek nece podrzati,ali upitni su oni doskorasnji, bez trunke realnosti. Ili je sada frka ( sto i treba da bude) i strah od cijepanja Bosne? Ako budete i dalje nametali svoje,drzava ce biti nefunkcionalna.
@igrakolokodkomsije, koji moj komentar ti je sporan pa preispituješ moju iskrenost? Ja uvijek kažem šta mislim, a često se to nekima ne sviđa.
no shit sherlock