Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da Turci nisu dosli i doneli tu jebanu Arapsku civilizaciju na Balkan sad bi svi ziveli mirno u Hriscansku Evropsku Uniju.Niko se u bosni nebi zvao Turskim imenom i nebi postojali Bosnjaci.Bosna je Hrvatsko - Srpska zemlja.turci bezite ide vam sudnji dan!!!
doci ce veliki sudnji dan! veoma uskoro pa da vidim gde cete kad se probudi nas veliki brat RUS!evropa se opasuljila i zna ko su teroristi,ide dan gde Rus i Evropljani ciste Hriscansku zemju!!!!!A Turci u Tursku,Siptari ce sami da odu kad se amerikanci otrezne i shvate gde je sotona.pa Srbi su cekali 500 da isteraju Turke pa sacekacemo i sudnji dan da oteramo i IZDAJICE i PICKE.braco Srbi i Hrvati budimo jaki i slozni jer smo Braca!!!!!
braco!!!! srbi ,hrvati, ista nas majka rodi davno,veoma davno.Isti nas Bog gleda isudi,Braca smo po Oca i Mater.A ko su muslimani Turci ih jebali,pa koji jezik govore muslimani? Bosna je srbsko-hrvatska,a turci za tursku mars majku vam jebem izdajnicku kad odstupiste od brace Slovenske.jedan je jedini Bog i njegov je Sin Hrist.Slava gospodu bogu!!!!
Ako su Osmanlije i "donijele"kulturu na ovaj dio Balkana,a sudeci po HADZIJINIM komentarima,sigurno je da on nije dobio ni jedan dio te kulture. I ne samo on.Mnogi drugi,predstavljaju se vjernicima,a njihovi komentari pokazuju da oni to u stvari nisu.Nepristojne rijeci, vrijedjanje drugih osoba a i religija je glavna crta njihovih komentara.Pravi vjernik,a i onaj koji nije vjernik, ce dostojanstveno i pristojno slati komentare.Samo tako ce nesto stvarno reci i o onom sto je tema,a i o sebi.Iz psovki i vrijedjanja radjaju se samo mrznja i neobjektivnost. A postena i realna osoba (bila ona vjernik ili ateist) mora biti protiv istih.
Kakvo ti je to ime Majkl!?!! Zvacemo te Malik Jackson:)))))) Welcome to Rajvosa!
Jebo vam ja mater cetnici. Allahu ekber!!!!!
PA MAJKL DJEKSON NEZNA VISE OD OBJESTI STA CE PA KAO FOL PRESO NA ISLAM...HAHAHAHA
ko im je kriv sto su isli
"LOGIKA UVJEK POBJEDI TEORIJU"
rekordna prodaja mobitela u 2003
Raja zamislite Zakljucak za predsjednika gdje bi mi dogurali !!!!!!!! na jebeni mars !!!!!!!
Poznate licnosti sto su presle na islam;MOHAMED ALI,Jacque Custeau,MICHEAL JACKSON,MALCOLM X................. DAJ MI SAD ''ZAKLJUCAK'' KOJEG MUSLIMANA STO JE PRESO na JEBENU KRSCANSKU VJERU..........................
Islam je najmlada vjera ali je najusavrsenija dokaz je tome,prelazak hiljade krscana na ISLAM.ZNAJU TO ONI KAO ZAKLJUCAK SIGURNO.
I samo da kazem ZAKLJUCAK tebi izlazi pjena na usta a ne meni sigurno.