Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli me k***c ja cu pobjec u Njemacku !!
iskreno govoreci ovaj lik gorusanin nema vezu sa stvarnoscu, potrese od 8 stepeni po rihteru ne mozemo ocekivati na tlu balkana a pogotovu ne 10 to su tzv epski potresi koji jos nikad nisu zabiljezeni u istoriji covjecanstva, izjava je cista izmisljotina, ne postoje elementarni uslovi da se tako nešto des procitaj te o nacinu nastanka potresa i koji uslovi se moraju steci da bi dozivjeli epske potrese,i ovdje je cilj sada narod jadni isprepadati sto vise a da on postane glavna faca koju ce svaka tv kuca od danas zvati.
Zemljotres k\'o zemljotres bilo ih je i bit ce ih jos.
ma nisam znao gdje cu,ili na balkon ili na vrata.Neznam jesam poso ili doso,osjetio sE jedan ali vrijedan.....
Hajvani jedni,covjek je fino rekao 8 stepeni MERKALIJA ne Rihtera. Obratite paznju prvo pa tek onda lupajte.
svi prognoziraju zemljotres,kada se desi,sto nisu sinoc javili na centralnom dnevniku da ce biti u 0.12h pa da se raja ne iznenadi kada ga mogu prdvidjeti.
Ma nek svi puse k****,ako bude zemljotres bit ce.
evo da ispravim ove strucnjake da niakd nije zabiljezen zemljotres jaci od 8 sjetite se cilea 1950 i 2004 pa haitija 2008 godine i na kraju japana prije dvije godine... sve je to islo preko 8 al dobro ovaj je stvarno seljak cuj 10 hahahah
Ajd sta cvilite
4,6 RIHTERA JE NEGDJE 0,2 ČAK NORISA.
Svakako je narod egoistična stoka, moli se bogu a krade, vara, podmićuje..........
A mogu se i očekivati zamljotresi do 2 stepena!
\"vazduh trepti kao da nebo gori\" :D
Tresla se gora, rodio se mis.
Al morete izmisljat,ja spavo tada.
Ooooo pobogu, hajde malo paniku stvori, ionako je ovom narodu dosta belaja i nesreće... Nije zanimljivo ako ne predvidimo smak svijeta odmah... -_- Što ne mogu ovih \"stručnjaka\"... -_-
Tresla se zemlja ko da nebo gori