Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba tu bandu na rudniku protamburat ,svakakvi se lopova tamo ugnjezdilo.Samo odabrani na rudniku mogudobiti posao ,obrazvanim ljudima je odavno zabranjen pristup na rudnik Gračanica pogotovu inženjerima mašinstva koji pošteno završe fakultet.
aaaa
rudnik uglja "gracanica" gornji vakuf a oni protestuju pred opcinom bugojno, a imaju probelm i sa policijom, valjda protestovat treba pred vladom, mup-om, eventualnom opcinom gornji vakuf
policija radi posao kada je u pitanju parking ili metar drva za to su specijalisti da sprovedu zakon a za vece ribe tu se tale od direktora,ministara,inspektora itd.
POLICIJA PO PRAVILU NEDUZNE MALTRETIRA, DOK BOGATI SE BOGATE VAN ZAKONSKIH OKVIRA...
Ko drži monopol njemu svašta može se, korumpirani drotovi na ulici množen se TO JE TO..........nazalost
Nedajte šokadiji da nas pljačka mamu im njihovu!!!! Bosna Bosnjacima oduvjek i zauvjek!!!!!