Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce svi optuzeni za ratne zlocine biti sudjeni u Hrvatskoj i biti oslobodjeni ili dobiti simbolicnu kaznu.... Sta su sve Bosnjaci prinudjeni da progutaju i opet se stalno govori o toboznjoj majorizaciji nad "nejednakopravnim" Hrvatima.
Ovi nisu realni! Smjenite Tegeltiju!!!!!!
Brojanje krvnih zrnaca na ovome portalu spada u sferu primitivizma koji nije viđen nigdje u normalnom svijetu!Il je netko sposoban il ne a ne jel taj netko ove il one vjere,daj je najgori kad se spominje vjera il nacija izgubi vjerodostojnost!
Ovaj sporazum bi trebao omogućiti ratnim zločincima, kojima bi inače bilo suđeno na sudovima u BiH, da budu procesuirani u Hrvatskoj, je li tako? Još jedan sporazum pravosudnih institucija dviju zemalja a u korist nepravde!
Ooooooo, sad će i balijama napokon početi suđenja...
jel što su se branili od ustaša??onda ok, proći ćete kao četnici sa orićem i ostalima😂😂😂😂😂
Branili, a? I u srednjoj bosni? Nećemo proći jednako, jer će im se suditi u hrvatskoj 😝
Goca je pencilin za kabadahije iz POLITICKIG Sarajeva...
Njene neprijatelje najvise boli sto znaju da je nikakve pare na svijetu ne zanimaju... zena je NEPOTKUPLJIVA
Komšić Sumamed za neizlječivu bolest uzp zločinaca 😂😂😂
Glavna tuziteljica Gordana, ministar pravde Josip i kazu ugrozeni. Majku vam ugrozenu UZP-ovsku !
Bitno je, normalno da je bitno, pun mi vas je qurac. Nisam za demokratsku BiH gdje si to procitao ? Za Bosnjacku muslimansku BiH majmune !