Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta pa stecci nisu niciji... il sreca?
Ase ležit Vojnik Gorčin U zemlji svojoj Na baštini Tuždi Žih A smrt dozivah Noć i dan Mrava ne zgazih U vojnike Odoh Bil sam U pet i pet vojni Bez štita i oklopa E da ednom Prestanu Gorčine Zgiboh od čudne boli Ne probi me kopje Ne ustreli strijela Ne posječe sablja Zgiboh od boli Nepreboli Volju A djevu mi ugrabiše U robje Ako Kosaru sretnete Na putevima Molju Skažite Za vjernost Moju
Kako velicanstveno izgleda ovo drvece i ovi spomenici. Sad bi Klix mogao da kaze "fascinantne fotografije", ali nece. Cuvaju takve pridjeve za mjesta daleko od Bosne.
Otvoriš NVO, napraviš par fotografija, naplatiš 25,000 maraka i živiš ko car dvije godine.
Ja se slazem da smo zasrali u svim poljima, ali nemojmo srati po svemu unaprijed...
Jebi ga. Muzeji propali sad skupljamo hijeroglife po planinama da se mozemo kurciti! BRAVO BiH!
pitanje za 100 km :da li su kamenice muslimanske ili srpske?
Bosanski glupane glupi.
@preporod da li si ti kad gledao nadrealiste
Kamo srece da se natjecemo u pozitivnim stvarima... Naprijed Gorazde!
i šta je ovdje pozitivno?
Pozitivno je to da ce Gorazde biti upisano na svjetsku listu mjesta sa priznatim kulturno-historijskim naslijedjem. Pozitivno je da se ulaze u kulturu i da se radi na ocuvanju vjekovnih vrijednosti. Pozitivno je sto ce djeca da uce o svojim precima i o historiji Bosne i Hercegovine, historiji koja nas spaja, a ne zavadja... Treba li jos?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)