Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je DF ministrica sa stazom od 5 minuta u DF-u kojoj je stranka dala prednost u odnosu na Enesa Dzemidzica koji se godinama borio za stranku. Jebiga Enese, prodali te Adzem Dzevad i Braco Kumro. Malo je bilo da je njen partner Metaj dobio posao u Gorazdu, vec treba i ova da se uhljebi. Onda se vlast i stranke pitaju zasto nam ljudi odlaze.
Ministrice puno srece uljpsala si vladu BPK -Govnazde Kanton sa 15000 hiljada stanovnika 11 mi istarstava 42 miliona budeta 25 godina nerada 5 puta se ljepse Govnazde moglo iz temelja izgraditi KARTEL SDA 25 godina vlada
O Boze...
treba ispite online stavit da svi imaju 5ice i 10tke
Pa realno i onako sa diplomom mozes samo anus obrisat