Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što se bosnjo zna poniziti to je čudo jedno
Odakle si, okolina Travnika?
Yok, okolina Gorazda
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Covjek se prvo obratio institucijama BiH. I naravno nista nije dobio. Zdravstveni sistem nam je unisten, jer noooorod znooo.
Imaš li dostojanstvo čovječe do jučer te s brda brdjani gadjali a ti tražiš
Koji ste vi govnari, umesto da zahvalite čoveku ili da bar prećutite, vi ga još kritikujete. Čovek radi u interesu gradjana Goražda, dok vi sedite i mrzite sami sebe do podne, a od podne celi svet! I da, niste ni do kolena Srbiji i nikad nećete ni biti!!!
Ovo je Zahvala Muameru Zurkolicu Pise prijeteljima iz Sandzaka veliku broj u Gorazde je porijeklom iz Sandzaka Pa tu nema nista nego je cove htijo da zastiti svoje Gradjanje mi znamo dase Gorazde 90 odbranilo samo kao i danas sto se bore.
Ponizio ili ne , uradio je ono sto ce pomoci stanovnicima Gorazda i okoline. sada je najvaznije sacuvati ljudske zivote ako se moze. Sigurnoi ne bi trazio da je imao na pretek svega. Pustite ponos i politiku kada se radi o biti ili ne biti!
Jadne li države,dopustiti da prosimo po svijetu ,kakva sramota.Čovjeka ne osudzujem,hvala i R.Srbiji,Vučiću predsedniku,ali ovi iz Sarajeva neka se malo zapitaju jeli Bosna Sarajevo samo ,ili smo mi ostali krave muzare za to isto Sarajevo...Stid neka vas bude...Bakire i ostali...
Od dzelata pomoć tražio ma odavno većeg licemjera vidio nisam
Sad ti raspiratore salje a sutra bi seseljeve dobrovoljce poslao.Sto ti 93.neposla pomoc nego enklavu napravi i jos ti nije doslo iz g... u glavu
Nije sramota pitat, sramota je ukrasti!
Covjek fino kaze uputili molbe na vise adresa. Turska i arapi pomazu Srbiji pa sta. Svaka pomoc nam je dobrodosla. Jebo vas mrznja vise.Dajte da zivimo i radimo zajedno.Meni kad nesto zatreba odem do svog prvog komsije koji je druge nacije gdje bih drugo. Serete po Dodiku a gori ste od njega.
Srami se gradonačelniče. Allah neće izmijeniti jedan narod dok on sam sebe ne izmijeni.
@argentum ,srami se ti...
SVAKA CAST I HVALA SRBIJI I VUCICU- STO KAZU U PJESMI M- MA SVI SMO ISTA GO...
Rambo mene stid sto te poznajem,mislit ce svi u BiH da smo bezkicmenjaci.Srbija je zadnja Adresa za pomoc taman kada bi svi pocrkali.
Zalosno u svakom slučaju. Ramoviću sram te bilo. A ti Ramoviću dobro znaš šta si radio i za koga si radio prije agresije na BiH.
nedaj naama nek' ide glava!
Sad još "Hrvat" Edim Fejzić treba osigurati sadaku iz Hrvatske.