Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
udruzenje "Seka"... 😁😁😁 na koga vas asocira naziv?
Podrska je potrebna ..ovdje je problem uhljeba likova koji sjede 20 i kusur godina iza maske odjela fotelja..samo klepanje para cisto..vlada bpk uzasno neobrazovana..opstina Adzem Zirak Dir 6 marta...sve je to go uhljeb godinama..ubili grad u glavu .
Lakše je plesat i uzet pare nego nešto konkretno napravit.
@TopnikSaSirokogBriga Trazimo da ne budes dio problema nego rjesenja! Nemoj sr...at da ne znas nekoga ko tuce zenu nogama!? bezeee si, suti, jer zakon ce ici u tom pravcu, da ako si ZNAO, a nisi NISTA uradio ide prijava...ali sveee je to bezeee dok je ovakva klero-fasisticka-mizigona vlast trenutno!Zato ce u koloni 'Srecko-Poljine 2021', na celu biti nase HRABRE zene! #Nisamtrazila je nase 'desno krilo'Svako dobro dobri ljudi!
@FadilSeoskaVaralicaA Ne znam nikoga tko tuče ženu nogama, vjerovao ili ne
ZA ONE KOJI NE ZNAJU: OD SADA IMAS PRAVO AMMONIMMNO DA PRIJAVIS KOMSIJU KADA TUCE ZENU. 2021/02/13/tuzla-naslje-u-porodici-nije-privatna-stvar-vec-drustveni-problem/
Bravo! tako se bori! mic po mic! #NISAMTRAZILA !
@FadilSeoskaVaralicaA Ti Dunjo baš tražiš
To je dobro. Žene i djecu svako društvo mora zaštititi.