Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajte više dogovorite se šta lažete gospodo. Prvo nas bombardujete priočom da u Goraždu nema nezaposlenih te uspjeh ovaj uspjeh onak, a onda 60 nezaposlenih POGINULIH broaca. Kod tite ih bar kod takve kategorije nije bilo. Eto vam Bakir i Radeljaš, jebali vas oni !
To je ona ista ekpa što stalno kmeči, i kada joj dadneš a ona potroši, kme, kme, kme
Jebiga, Prevent i Emka su primili sve ko je htio raditi, čak i iz okolnih gradova RS, ato što vi nećete da raditea stalno kmečite, izvinite nije to do Goražda, ni do šehidske organizacije. Potražite u RS možda kod njih treba lezihljebovića.
Insajderski vam tvrdim da nije istina da u Gorazdu ne radi samo ko nece, i da, ja sam dijete RVI 80% nemam posao, je l' trebao da pogine pa da se broji i on negdje... :@
e plasim ce da ce te to morati da pitate zvanicnike i vlasnike firmi koji zaposljavaju po principu "ima ko hoce" ako se pobunis za elementarna ljudska prava, drugi dio mog komentara odnosi se na nemar prema RVI, siroka je tema, hvala @kahva
@kahva odgovorno tvrdim da u gorazdu ko god je htio raditi mogao se zaposliti,druga je stbari sto ljudi nece u prevent,pobjedu...svi bi htjeli u drzavne firme i onda kazu nema posla,da sad su mjesta prilicno popunjena ali prije 2 god svi su se mogli zaposliti,znam da je prevent dovodio ljude iz rs samo zato sto nije imao radnu snagu u gz,raja nije htjela...
Svi se zale nema posla,mladi zavrse fakultet,dobiju diplomu i cekaju poso.Nije pametan onaj ko ima diplomu,vec ko je snalazljiv.Ne treba cekat poso,treba pokrenut poso.
Nek ste vi pozaposljavali pola Cajnica i Foce!
Šehidili zabadava.
Znači nisu svi šljegli u Sarajevo.
Znači nisu svi šljegli u Sarajevo.
šta ima kod vas, minimalac, volontiranje, dnevnice
Nažalost, mnogo je djece šehida nezaposleno, mnogo.... tuga. Nemaju očeve da im plate štelu i uhljebe ih u državne fotelje.