Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za dva mjeseca stolarija se prodaje
@Cadillac a bakar u staro željezo
3 porodice i 35 clanova. 🤣
@meho1bosna pa sta?
A sta je sa mojim ocem i mnogim drugim koji je izranjavan u ratu a ni prasku pijeska nije dobio da pocne od necega... Drzavo propala daj samo ciganima oni su ugrozeni a tu ce biti 2 mjeseca i u italiju da kradu i prose...
Kojih zuba😂
Zaista Rome smatram ravnopravnim članovima društva. Ali ovi goraždanski Romi nikad nisu ni pokušali raditi i tako zaraditi za život. Dok pošteni ljudi rade po 10-tak sati dnevno za 500 KM i još svaki slobodan trenutak koriste da nešto zarade, ovi lezihljebovići dobiju sve na gotovo.
@Bubax klasicni komentar jednog rasiste, pocinje uvijek "nemam nista protiv jevreja/crnaca/pedera/roma, a onda opleti
Čuj nema više kupanja i pranja zuba napolju. Znate li vi šta je genetska navika? Nema kuća ni palata nikakve veze s tim.
nevina ko sito😅😅😅
Dvanestero dijece a tek joj 25 godina
Prije nepunih godinu i pol dana pet obitelji Roma iz potleušica u Adi, južno od ČapljineRabije Adžović, svojevrsne glasnogovornice malobrojne romske zajednice. ''Nemamo ovdje nikakvih uvjeta za život, nemamo mogućnosti, a obećani su nam bili voda, vrtovi, ogradica…, od toga ništa nemamo. Svi su obećavali da će nam izići u susret za struju, vodu, za još štošta, ali od toga ništa. Nitko nas ne posjećuje ovdje niti dolazi osim Jesenke iz UNHCR-a'', kaže Rabija. -
Zna cigo sta radi, na listi za sledece izbore pa ce svi politicari oblijetati oko njega.
Drugi građani moraju lomiti leđa da bi dosli do stana dok ovi lome samo guzove.
Sad hoces reci samo sto su Romi da drzava nji bolje gleda ? Hahahha koja ljubomora u pm , upravo zato i ziviš kao sirotinja kad tako kretenski razmišljaś
vazno je da vi znate noge rasirivat. pleme vam hebem
Koliko šovinističkih komentara za nepovjeovati
Bijeda su jer se razmnozavaju ko pacovi. Care moj njih 12 dok svakome po cipele kupis ode plata i vise. Gdje je ostalo, valja tu armiju nahranit. Da imaju 4000 km primanja tesko bi im bilo realno. Nazalost svugdje u ovim ekatremno siromasnim porodicama ima preko 4-5 djece. Izvadite ga nekad.
Svejedno se kupajui peru zube jednom godišnje, tako da im za te aktivnosti ovo i nije toliko značajno.
Sto se neodgovornost, ljenost, nesposobnost, neobrazovanost, neplaniranje, glupost i indolencija nagradjuje kucama? Svako moze nac poso, pa makar i za 500KM ma kolko glup i nesposoban bio. Ali ne, bolje je da mi koji radimo za 500KM dajemo dio svoje plate za ovakve. Smijem se kladit kad bi bio referendum da li da se napravi kuca ovim, narod bi 99% bio protiv.
Samo Tri porodice imaju vise dijece nego neke opstine u bih