Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene interesuje da li neko pomisli uopšte da je ovo Evropa kada se pogledaju ove neke slike? Kakva zatucanost u pm
Fino, za svaku pohvalu. A nije li mozda mogao ovoe godine da organizuje recimo u Foci, Rogatici ili Visegradu, sto da ne!!
muftija goraždanski,ti bajram rezervisao za sebe i kabadahije iz vlasti,vi kao kakve razbojnici feštate po prijemima,mislite da je narod slijep da ne vidi. muftija,vjera i bajram pripadaju svima,ti si izgleda izgubio kompas,ne samo ti vec vcina uleme.
sve je to šuplja priča
dan velike bozije kurčine.zasto se serpasi penju na vrh mont everesta bez maske,a drugima treba maska.vekovima zive tu i genetski imaju veći kapacitet pluća.dokaz darvinove evolucije.zasto su crnci brzi i imaju veće genitalije od belaca.vekovima isli goli i bezali od lavova,tigrova itd.jos jedan dokaz darvina.kome je to bog ikada pomogao.posle smrti nema ničega,samo kovceg i tama.ja sam srbin nacionalista i monarhista,al sam ateista.evo sad bradati deda sedi na nebu i odlučuje o sudbinama nasim.
možda ti i darvin donosite odluke.
@Nemesis evo dokaza.samo majmuni i čovek razlikuju pun spektar boja.majmuni si milionima god,genetski stekclci sposobnost da razlikuju svih 10-15 boja,jel crven plod je uglavnom otrovan,zuti list je suv,zelen je svez itd.majmuni zive podeljeni porodicno.tuguju,srecni su,vole,pate itd.eto dokaza da je darvin u pravu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E bas nije......Bozic je veci.....eto sad.