Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SanChy otac te hebo u zvalje lajave, uriniram ti komplet kucnu listu
@ Otac te hebo tako lajava u nos
ljudski zivot se nemoze vratiti, nadoknaditi ali se moze LJUDSKI ISPOSTOVATI...obezbijedite djeci koja su ostala sirocad dostojanstven zivot, majkama i zenama koje su izgubile najdraze dajte beneficije, citajte PARE lopovi jedni, izgradite ili renovirajte kuce, odreknite se beneficija za "odvojeni zivot" i ostale kurtonske beneficije koje ste izmislili........ovaj buket cvijeca zabijte sebi u pakas....sram vas bilo !!!!!
SanChy123 kako su poginuli braneći svoj život, oni su branili naše živote nas koji sad živimo, da su branili svoj bili bi vjerovatno živi. Oni koji su branili svoje živote su bili u njemačkoj, americi i drugim državama jer su pobjegli da nebi nas branili
"Dug prema najboljim bosanskim sinovima ničim se ne može vratiti" Valjda zato niko i ne pokušava da se oduži ....
pita li iko majke ?
@VenaCavaSuperior na zalost ali tako je........
A jel tamo bilo genocida
i onda s mezarja u koaliciju s onim s brda cije djelo je i ovaj isti mezar to je ta politika zeleni al sta ocekivati drugo od Berlinske brigade.
Mogli su bar groblje urediti,pokositi ...
Rahmet i hvala svim šehidima. Vaša žrtva neće biti uzaludna. U to se kunemo.
Esselamu Alejkum o sehiti koji lezite u kaburovima,neka je milost Allahova nad vama i Njegov Bereket.Neka vam Allah oprosti,smiluje vam se i poveca nagradu za dobra djela.