Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlo, srozao je sve što je mogao
Drugovi, dolazi vreme ćorke. Upozoravam, u ćorku će uskoro da se ide ko s'd u kafanu što se ide kako bi rekao Šojić
@Ka...... ovog hudnjaka su doveli upravo ovi banditi duduk-čović-šćepo koalicije i valjo im je sve dok je radio po njihovoj volji, čim je okrenuo ćurak, obrijani bandit TELEgeltija ga je suspendovao i zatvorio!
E MOJ SALIHOVIĆU PAO SI K. ZA UHO, NEKAD SI KUPOVAO U RADNJI U ALTI ZA SVOJE KURAVE IPHONE NAJNOVIJE A SAD POPRAVLJAS BATERIJU NA SVOJOJ PRASTAROJ NOKIJI,NEMA SE DA SE KUPI REGA MOB,ISCRPILO SE SVE ŠTO JE UKRADENO RASKALAŠENIM ŽIVOTOM,DOŠAO ĐAVO PO SVOJE...
Novi film "Od tuzioca do optuzenog" hahahahah
Jos malo pa u svojstvu osudjenog
sad je najgore i njega "urazumit" da ne propjeva..
5 godina ako ne pjeva 15 ako pjeva Eto tako nesto bi mu mogli poruciti
gdje je tuzilastvo korumpirano nema tu drzave niti ce je ikada biti
JEDAN OZBILJAN KOMENTAR! ZLOČINAČKO TUŽILAŠTVO KOJIM UPRAVLJA ZLOČINAČKA BANDA: DUDUKA,ČOVIĆA I SMRDONČIĆA, ISKLJUČIVO SE BAVI UKLANJANJEM POLITIČKIH PROTIVNIKA!
bitno da je bakir trezoraš pošten
i njegovo se blizi kraju, najveci pijun u sudu SDA mafije!
Jos malo pa u svojstvu osudjenog
Bosnjacki narod ako misli da opstane na ovim podrucjima mora znati da mu oci moraju sve biti uprte u pravosudje i da ga jaca svakim ne danom vec satom.... sve inace je sunovrat za Bosnjacki narod, a SDA udruzena zlocinacka organizacija sto je postala samo smislja kako da osakati da ih ne goni i da zakomplikuje
mi nemamo rezervnu varijantu ko srbi i hrvati
Kako je moguce da je disciplinski postupak okoncan 16 jula? Koliko znam danas je 28.06. Osim da klix ne objavljuje ove vijesti koristeci vremenski portal?
Drugovi, dolazi vreme ćorke. Upozoravam, u ćorku će uskoro da se ide ko s'd u kafanu što se ide kako bi rekao Šojić
Ko li ga je otpisao
Sud i Tuzilastvo BiH su jedina prepreka ovim narodima za bolje sutra, kada to shvati ovaj narod i medjunarodna zajednica nam pomogne da to u red dovedemo tada ce i krenuti bolji dani za ovu zemlju.
VSTV je biralo zadnja tri drzavna tuzioca koja su ovako zavrsila, a oni ostaju u istom sastavu svo ovo vrijeme , ja mislim da je pametnom dovoljno odakle sav ovaj vjetar duva
sda mafija puca po šavovima bake i ti ćeš uskoro u ćorku