Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prijatelju iz radničke klase nek ti je vjecna slava ! ljudi pustite se komičnih komentara :)
Mora da cijela Banja Luka zna ko je izvrsilac, kada ste mu Vi na tragu.
Teroristički čin je kad neki Mevlid puca po ambasadi i pri tome izbjegava da puca po ljudima, ili kad neki Nihad zapali neku zgradu, a nije terorizam kad neki Željko UBIJE civila na sred ulice? :-) Zanimljivi su vam ovi kriteriji pravo.
samo ako je napadač musliman onda je terorizam, a ako nije musliman onda je vjerovatno retardiran ili se zbunio
Ma kakav terorizam, da je kojim slučajem to u Sarajevu bilo, naravno da bi svi kazali da je terorizam u pitanju a ovako će to biti svađa sa smrtnim posljedicama a zavisno od imena počinioca mozda Gojko sam sebe demantuje za par sati :) :) :)
Ovo neka budala.
Drž ga gojkoooo.
-cetalji.....ne dozvolite da vam van ludnice zaceruju...!
gojko je terorizam i tačka ti će reći da nije eto slučajno mu ispala bomba
Vehabije bezbel