Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harise ostani tu gdje i jesi, moze narod i bez tebe.
S njim nam moze biti samo jos gore. On i Jerlagic su ista mafija...
To je ta stranka ciji zastupnici uzimaju mito. Malo im naknade pa hoce jos. Lopovi
Pa sad, ako je birati izmedju Lagumdzije, Izetbegovica i Silajdzica, poredak bi bio ovako nekako: 1. Silajdzic .... 1765. Lagumdzija i Izetbegovic Iskreno i ruku na srce, ako ce nas voditi Lagumdzija ili Izetbegovic, onda vrati se Hare sve ti je oprosteno.
Interesantno je to sto ne spominjes ministra nesigurnosti Radoncica koji nije sposoban obavljati svoj posao a cesto i laze narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidim kako Hareta nema u politici sve u BiH procvjetalo. Hahaha pa predsjednistvo gori nema dalje, SDP,SDA, SBB sve postenjacine u PM. Hareta su otjerali zajedno ove tri stranke u saradnji sa Beogradom da lakshe hapaju i BiH lagano preko Radoncica uvlace u neku Jugoslaviju. Glasam kao i moja sva familija za Hareta. HARE BRATE GLASAT CEMO ZATE.
Najbolji politicar kojeg smo imali al stas, kaze Dodik nesto o njemu a iskompleksirano jadno govno zvano Bosnjo kaze 'razumijem druze marsale'
Ne vracaj se Hare, nije te ova prevrtljiva pokvarena srbofilska stoka dostojna!
Dragi Harise budi kakav si bio a narod ce viditi ko je krivac za buducnost BiH jel sad im je dosta dok ti nisi na vlaati koga ce sad kriviti vide i gradjani BiH da su pogresne birali sad je tvoje vreme da stupis na scenu DA IZVADiS NAROD IZ PROPASTI VRATISE. Harise silajdzicu ti si jedina nada za sav bosanski narod POOZ
u kurcu smo strasnom! jos nam ti trebas! ne vracaj se i hladi jaja na bosforu, kao sto si i radio do sada!
Molim jugend da ne sere. Hare je gigant i za Izetbegovica i za Lagumdziju i tu nema nikakvo ali.
ovaj je gori od alije
Čobaneeeeee vrati seeeeeee, ovce tvojeeeeeee ne mogu bez tebeeeeeeeeeeeeeee
Da se hoce vratiti pa ako nista drugo da kaze provorijek :)
Zabih prije svega!
i zabio je svima nama!
Hvala ti na svemu Harise. Ne pomazi vise molim te!
Oj ne, samo ne on! sve moze ali nemoj da se on vraca. situacija je losa, ne zelimo da bude jos gora
...saće oni ko da ga mole...a on će kao da se umilostivi, "za opće dobro" jakako...
podsjeca me na situaciju kad covjek zeli malo da obnovi garderobu pa trazi po tavanu ili podrumu staru garderobu kako bi izgledao dobro obucen. staro je staro i potroseno ili mu je istekao rok upotrebe:)
Vracaj se Harize spasavaj sto se spasit moze,jedini BIH politicar koji je priznat na citavoj kugli zemealjskoj i koji moze otic u svijet i reci u lice licemjerima bjelosvjeskim ostaplerima da ovo vise ovako nemoze..Scepo sa svojim kurirom otjero najpametnijeg i najveceg patriotu BIH u stvari nije on nego oni sto su nasjeli na propagandu srbijanskog spijuna..