Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRHUNSKA FILOZOFIJA I GENIJALNA POLITIKA NA FAKULTETU U BEOGRADU: Imaju li kakvo mišljenje o Slučajnim Procesima gospoda sa Fakulteta Političkih Nauka u Beogradu ? Postoje li stavovi o Slučajnostima kod gospode sa Filozofskog Fakulteta u Beogradu ?
LAGANO PITANJE: Šta Gospodin Tomislav Nikolić misli o SLUČAJNOSTIMA ?
MOGUĆ ZANIMLJIV TRAG: Ako već beogradski političar Boris Tadić izbjegava da objasni svoju bezbroj puta zvanično ponovljenu izjavu u stilu "Srbija je zemlja iznenađenja", možda da pokušamo drugačije: Po zvaničnim izjavama Gospodina Mevlida, možemo li da doznamo više detalja o onom srbinu koji je navodno prešao na Islam ? Možda je taj srbin ušao u Islam sa nekim tajnim zadatkom koji Mevlidu nije poznat ? Molimo te Mevlide da se prisjetiš šta ti je još pričao taj novi musliman ? Gdje ti je sad taj brat ? Kako izgleda ?
NEKE OD SLUČAJNOSTI U VREMENU I PROSTORU: 1 - Godina 1914, mjesec Juni, Gavrilo Princip, uspio atentat u Sarajevu. 2 - narednog mjeseca, Rusija počinje mobilizaciju, rasplamsava se Veliki Svjetski Rat. .... nakon 97 godina, slična situacija ... 1 - Godina 2011, mjesec Oktobar, Mevlid Jašarević, pokušaj atentata u Sarajevu. 2 - narednog mjeseca, Kosovski Srbi traže rusko državljanstvo, da bi uvukli Rusiju u sukob sa zapadnim zemljama (pokušaj zakuhavanja Velikog Svjetskog Rata). Gospodin Gavrilo Princip nam danas nije dostupan u nastojanjima da doznamo više detalja o metodama manipulacije njegovim mentalnim sklopom na podsvjesnom nivou. Sa druge strane, Gospodin Mevlid Jašarević nam je za sada još uvijek dostupan (barem preko gospodina Senada Dupovca), pa bi možda mogli da pokušamo da doznamo više detalja o podsvjesnim manipulacijama Mevlidovom sviješću.
SLUČAJNE IGRICE: Kako bi Srbija opet uspešno mogla neprimetno zakuhati neki novi građanski rat kao što je pokušala u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovala u Hrvatskoj, Hercegovini, Bosni i Kosovu tokom posljednje decenije dvadesetog stoljeća ? Hoće li utehu nastaviti najčešće tražiti u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaranju obrazovnog sistema ?