Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edo, kad lažeš bar stavi drugi email... Toliko o inteligenciji
Je li to oni hoce da zive u jednom mjestu, i da budu prijavljeni, npr. u Sarajevu a da glasaju tamo odakle su otisli, tj. u Srebrenicu? Svi fino nazad u Srebrenicu, pa se fino prijavite i glasajte tamo gdje zivite.
Vi izgleda niste obratili paznju na glavnju stvar. Kako ih je Moore lijepo skinuo s one stvari. Ama bas skinuo. Isfrustrirane babe...
ja sam mentalno izaostao u razvoju jer mi se mamam gadjala za UNTTROFORCIMA TRPALI je svi redom a posebno sule iz nigerije a sto ga mama volila dzigi dzigi eto smiliujte se na mene muju malog retarda selam
Svaka cast Vladamiru Gojeru, Harisu Silajdzicu i svima koji su da Sreberenica napokon postane District i da se zabrani da ZA SVA VREMENA DA Predsjednik Optine Srebrenica bude jedan srbin genocidas !
Cim s pomene rijec srbin ODMAH JE AUTOMATSKI U MISLIMA SVAKOG GENOCID I ETNICKA CISCENJA KOJI SU POCIILI ! Doci ce kraj SRBOVAMPIRIZMU SRPSIH MONSTRUMA KAPELA SMRTI! Ni kosti vampira cica dr*aze nece im pomoci !
Srbi su bili i ostaju mostrumi vampiri, ZA SVAZ VREMENA ! Mozemo im samo pozeljeti da I ONI DOZIVE GENOCID !
Šta vas to boli?????Svijet vam ugađao,i njima prekipjelo od vašeg lopovluka.Samo još da te vaše \"majke Srebrenice\" budu na listi za opštinske izbore.Te žene puno mlate po BiH i svi ih koristite a one samo mlate.
KMEEE KMEEE isprd prdd heljp basniaa prddd prdddddddd DZENOSAJD
Mogu se i ove i Srebrenice dobro požegat, ja bih rekao. Guzovi im nisu, moguće je 17 godina osjetile dobru kitu.
Ima li pive ?
zadaj i ti svog gojera http://gojer.comoj.com/
vlahe treba istrijebiti ko na Zalazju i u Sasama kod Srebrenice u julu 1992 godine ...
Živio Gadimir Gnojer najveći sin svih naroda i sejdića i fincija u BiH!
nemoj gojer da te ameri u gvantanmo posalju, sad imaju zlatka za saveznika ko 2002 ko je za bosnu taj nevalja, tako ni haris silajdzic nije valjo, al te majke mi moje volimoo pozdrav iz glamoca! i naravno podrzavamo majke srebrenice i majke citave bosne
@DZENOSAJD pr.dnem ti u krsnu slavu kada si krsten opancaru guslarski !
@nije mi jasno jel ti nije jasno samo za Srebrenicane ali ti je jasno za k.u.r.v.a.t.e koji zive u BiH a glasaju na izborima u drugij drzavi,kad su izbori u HRV !?