Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"iz redova korpusa iznjedrena tri narodna heroja" :-))) "Nekoliko brigada Drugog korpisa proglašeno je viteškim i slavnim". :-)))) Ne samo da su viteski i slavni, nego su jos i "korpisi". Ovo je gore od "pazi Mirko, metak".
Joj valja sada citati komentare ovih velikih klix generala. Svi su sad postali pametni i generali nakon sto je bitka zavrsena.
Zivio rahmetli Alija i Bosnjacka Armija !!! - koja ironija
Meni nikada neće biti jasno da Drugi korpus nije pokrenuo ofanzivu ka Srebrenici dok se kolona probijala!?
To i mene muči, jer je Alija tražio jednu teritoriju gdje bi gazdovao. To je bio "Bošnjakistan" od Mostara do Tuzle, i enklava oko Bihaća. S tim da mu teritorija od Sarajeva do Tuzle nije išla u korist, jer je dosta bila ispresijecana; jedina preostala opcija je bila da trguje.
SODOMA I GOMORA pogledaj malo internet i Miladina kao viče ""alah uekber "na Vozuči "a četnici ko miševi bjež koliko ih noge nose.Jaki borci samo na artiljeriji ko što ti reče još su vam falili samo ""naši avioni""
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je Armija imala oružje ovo 1992. što ima danas, kažu da bi rat trajo 15 dana!!! Ali GENOCIDAŠI, uzeli svo oružje i tukli po Republikama koje su plaćale sve to oružje 50 godina! gamad
još nije kraj, a biti će, BiH uvijek bila i biće i neče ju smrdonje pokvarene uništiti
da nije bilo Karadzica i Milosevica,kojima treba spomenik napraviti u Sarajevu,i njihove politike kreni,stani vrati se, smatram da bismo posao zavrsili za najvise 2 meseca..negde otprilike do kraja aprila 92..