Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA ZABORAVA - NEMA OPROSTA :(
OPREZ, 'RBiH u SRCU': Kaže se 'OPROSTILI SMO ALI NISMO ZABORAVILI'. OBJAŠNJENJE: Potrebne su maksimalna hladnokrvnost i staloženost, jer emocije povećavaju rizik od sopstvenih greški.
KAd vidim ovog Rileta iz Vize za budućnost i ovu profesoricu iz ZMBT, tek tad shvatim u kakvim je rukama ova država
gdje je problem!?Ti bi da vidis Macu Diskreciju umjesto njih !?
@mala1122 Problem je što se postavlja nestručni kadar. Ja bih da vidim nekog sturnog. ZA sve postoji "skola" , a ovo dvoje su jako daleko po svom znanju od politike. Trebali bi biti tamo gdje im je mjesto: U pozoristu i u Muzickoj skoli/akademiji. A kad su vec ovo dvoje postavili, uskoro ce i MAca diskrecija biti u nekom od ministarstava