Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocistili smo i deratizovali grbavicu i cijelo sarajevo od pošasti gicoyebsko genocidne.
@Bazel dobar trejd
@PusiGaAdmine na danasnji dan je teritorij za kojeg su ginuli vpjnici iz Hrvatske ( opcine kupres sipovo Mrkonjic grad Jajce ,HE Bocac itd) zamjenjen za Sarajevo i kpridor za Gorazde , Arbih nije ba sposobna 800 metara deblokirat ,nego su tunelom Sarajevi hranili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kod nas su aparati koji su napravili ove slike 1996 godine sa ovom rezolucijom dosli tek ja mislim 2010 2011 godine. Ovo su vjerovatno stranci fotografisali. Lijepo sjecanje kada je Grbavica vracena
ne lupaj. svaki analogni aparat ima manje vise istu rezoluciju. znacajne razlike su nastale tak kada su dosli digitalni aparati.
Armija republike bih!! Sdp komunjare nasa stranka izdajnici
u ovom clanku pise : ,, Grbavica je četiri godine bila pod okupacijom Vojske Republike Srpske,, - Ako je to tacno a ja sam siguran i duboko ubijedjen da jeste!!! Tom lgikom , onda je danas 75 % BiH okupirano. cista logika. Zar ne !!!!!!!
slika 6,kao sto se danas nosi maska i taj dan se nosila..jesmo malerorazan narod
4 godine linija nije makla 1 metar. Hitler za 4 godine pokorio Europu. Ovo je bio dogovoren rat.
@SEMSO_BONAPARTA a ko je dogovorio? Kako se taj dogovor odvijao i održavao u kontinuitetu četiri godine? Da li se taj tvoj "dogovor" o liniji odnosi na Skenderiju, Stup, Otes, Žuč...? Ne lupetaj.
Hej grbavice, rano ljutaaaaaa
Sad ste se sjetili objaviti
@TOZ Pa danas je godišnjica. Kada su trebali objaviti? Jučer?
Jedna i jedina BiH moja domovina...💞 Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sa mirisom LJILJANA... ❤️❤️❤️❤️❤️
Kakve zlocine i mucenja su srpski teroristi sprovodili na Grbavici prije samo 25 godina, i nacisti bi se zgrozavali.
dobre maske na slici 6
sto ovaj portal dismr u zadnje vrijeme na cetalje i ujke
realno Sarajevo je trebalo biti distrikt,al tome se najviše protivio milosevic,jer znao je da ce Srbi napustiti dijelove grada i otici u ostale dijelove BiH
Vraćena Sarajlijama? A kad je to bila odnesena od Sarajlija? Teško je to vama prihvatiti, no i ti što su bili "odnijeli" Grbavicu i pucali po Sarajevu su bili Sarajlije.
ma jok, bile nake doslje sa romanije i durmitora
Pričaš gluposti ko i većina "Sarajlija".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cuvajte se "manuka" meda...90% to je prevara...radio sam sa manukom