Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je Aljo u Dzenetu boli ga briga. Sredio je on Arapima najveci broj Sehida sad kupi nagrade. On uziva, 72 Hurije, rijeka meda, mlijeka i vina. On se ne trijezni. Sad se malo u prpio Malika mu dosla. BOSANSKI INTELEKTUALCI - Pravo Napredni. Kad niko nije zna ni sta su teroristu oni sanjima saradzivali i pranirali propast neduznih ljudi. A vi Bosnje pravi te od njega PEJGAMBERA.
Mamlaze primitivni
@nadem Uh, izvinite. Ne smije se to ni pomislit a kamo li istina reci ljudima. Najbolje je samo Srbe krivit i zivit u zabludi da nas je maloumni, neizabrani terorista "RAHMETLI" Alija spasio i nek sad uziva.
PRIKAŽI ODGOVORE (47)
Hrabri srbi nad golorukim narodom. A 95-ti isti bjezali pred Petim Korpusom ko muhe bez glave.
@drySorab Glupsone jedan Da nas nije nato zaustavio bili bi vi svi u pm srbiji.
@drySorab Zar me neprepoznajes kad sam vas tjerao kod Prijedor
A jos niste skontali Alji nu ulogu. Ma nije kriv za GENOCID Bosnjaka PRAVI MUSLIMAN
i onda neki dodje i kaze "mi se borili"
za genocidnu klixovu gamad ova godišnjica masakra nije interesantna pa se ne oglašavaju!
@munjaaaa Od četnika pozdrav primi, stigli stari aferimi !!!
@dokjeovacabiceivune Ebiga... Radi se o tome da u srpskom narodu nije napravljen otklon od ovih zlocina i zlocinaca vec upravo suprotno. Zlocini protiv civila se kod velikog dijela srspkog naroda opravdavaju navodnom borbom protiv islamizma a zlocinci nerijetko slave kao heroji. Sto naravno prouzrokuje reakciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)