Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dan odbrane grada Tuzle! Neka se vjecno pamte heroji Brcanske Malte!
Islamizovani Srbi pobili vojnike koji su u koloni jedan iza drugog krenuli da izadju po vec ranije postignutom dogovoru. Na celu kolone bili kamioni i sanitetrski kamioni. I oni to predstavljaju kao bitku,i kao pobjedu. Pa nije ni cudo, sto jedan dio njih vjeruje, da su postali Bosnjaci u podrumu hotela. Doduse, vecini se moraju postavljati bilbordi. Pa kako mislite graditi ovu drzavu, kad prirpemano ubistvo vojnika zbijenih ko sardine u kamionima, jedan iza drugog predstavljate kao bitku.
@SRJ2 Izgoriše vam rezervisti koji su u Vukovaru - tačnije Ovčari streljali civile. Zar karma nije ČUDO?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve je ovo moglo biti izbjegnuto da je narod manje vjerovao nacionalistima iz redova srpskog naroda i crkvenih slyzbenika koji su propagirali ideju svi srbi u jednoj drzavi. Neduzni uvijek nastradaju zarad suludih ideja politicara i ideologa.
Kakva ba ideja o čemu ti? Dubajić je iza sebe ostavio prazne magacine TO, svo oružje i municiju je uredno podjelio ČETNlClMA u Loparama, Ugljeviku a pogotovo u Požarnici i namjerno nam ostavio kompletnu dokumentaciju da vidimo. Pitaj malo stanovnike Kozlovca ko im je u po noći dolazio i šta su radili? Sa vlasima nema fino, SAMO OŠTRO! Svi vlasi iz Tuzle su pobjegli jer je spisak vlaha nauružanih pao u ruke policiji. Nisu oni bježali BEZ RAZLOGA.
Famozne plave koverte su bile realnost, a uputstva kako da naprave razdor unutar grada uz vojnu intervenciju prekaljenih ubojica sa Ovčare koje je Dubajić stacionirao u kasarnu - sa namjerom da osujeti bilo kakvu akciju otpora ČETNlClMA koji su pred Tuzlom čekali da im se kapija "otvori" da nagrnu, da ubijaju, siluju, protjeraju a tijela da se kutarišu u okna Rudnika soli na Tušnju.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
%TUZLANSKI SRBI ZNAJU NAJBOLJE ISTINU - svi su oni dobili upozorenja i mnogi od njih izašli iz grada. Takođe, najveći dio kolone (90%) je izašao iz grada. U zadnjem dijelu su na vozilima bili rezervisti koji su već ratovali po Hrvatskoj i koji su počeli sa pucanjem sa kamiona po svemu i svačemu. Na to divljanje je odgovoreno i završilo kako već jeste
https://en-volve.com/2021/05/08/57-top-scientists-and-doctors-release-shocking-study-on-covid-vaccines-and-demand-immediate-stop-to-all-vaccinations/
Uskoro cemo se izjednaciti po zrtvama. Svake godine je njihov broj veci za 1000-2000 Uskoro cemo mi bit agresori, majku im lazljivu, genocidnu
https://www.naturalnews.com/2021-03-04-pfizer-coronavirus-vaccine-killed-old-people.html#
TO BiH je samo uzela dio oružje koje su svi finansirali, a Srbi htjeli da prisvoje samo za sebe. Srbi su uništili Jugoslaviju. Srbi su više mrzili Jugoslaviju nego Hrvati. Srbi su uzeli zajedničke resurse, prisvojili ih i htjeli da naprave Veliku Srbiju. To je sažetak svega!
Selim Bešlagić - zmaj!
...ovako je trebalo spaliti i one u Dobrovoljackoj,napraviti cevape od njih...vrsili teroristicki akt i pljackali oruzje iz kasarni.
@Dunum2SS, @NarodiPravdaOfficial, @NasaStrankaOfficial, @Bulevaru, @Kikseru, MostarskiRambo, @trozubi, @EuropskaBosna, @GradjanskaBosna, @Derime, @Automatic, @Diplomatic, @SnagaNaroda………………. Lose glumis Bosnjaka, islamizovanog Srbina.
Dok su vlašine ubijale ljude po BIH još od marta 92 godine, gledaj kako cmizdre i pyzde kada su njihovi koljači malo zagorili? Vlaščad razumije samo silu. Upamtite, sa vlaščadima nema labavo, samo odmah pod nos! Od 15 maja prema Tuzli nisu smjeli ni pogledati a kamoli izvesti kakvu veću operaciju. A Požarnica i one čet0nj3 su razguili prije nego smo i stigli.
A Tuzlacima danas drazi Srbi od Bosnjaka. Nevjerovatna sorta.
kakva crna bitka,ljude sačekali u zasjedi sasuli kisu metaka,najebase momci od 18-19 godina
Prosjek godina 41... Barem pročitaj listu poginulih vla$ino...
takva je cela vasa junacka istorija.... ubijali ste decu..i to zovete bitkom i pobedom....
"Deca" sa prosekom godina 41, koja su ubijala ljude na Ovčari - dokazano. A nisu vam "deca" poput malog Sandre koji je imao 2.5 godine koji je na Kapiji nastradao od vaše granate? Mali Sandro je terorista koji je poginuo na ratištu pa čije telo je dovučeno da se iscenira masakr - kako reče Dodik, jel tako vlašin0 prljava genocidna?
@gooUser1608598199 Potrudi se malo mozes naci na internetu snimak mladog vojnika, Beogradjanina, koji jeste bio ranjen u toj koloni. Imas njegove snimke u bolnici u Tuzli i poslije mnogo godina kada on prvi put gleda te snimke u Beogradu. Pogledaj sta kaze ucesnik u tome dogadjaju.
Na vatru odgovoriti vatrom.
Koliko samo Vlaščadi na ovim komentarima,zaudara sve na krmeći loj
Neka je rat, ja druge drzave nemam!