Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radari, super :) nego jesu li nabavili mudda da sankcionišu šačicu "šumahera" koji u bijesnim autima divljaju gradom?
kakve veze ima jel divlja u bijesnom autu ili u golfu dvici divljak je divljal
@pukokokokica Veze ima itekako. Seljačini iz dvice sa apetitom spuca kaznu a seljačini iz bijesnog auta se samo krevelji i smješka.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kokosari okrecu glave od bijesnih audija, dok kaznjavaju onu bjedu za 13 preko ogranicenja i nevezanje pojasa.
Vozac sam aktivni. Volio bih da nisam upravu, ali trkaci su i dalje itekako aktivni. Bila se smirila situacija nekih mjesec dva posle smrti onih djevojaka, ali sad je opet sve po starom. Dok opet neko ne pogine.
@MajkaTroeDjece sta fali ako malo poprica sa vozacem ako taj isti vozac nije nista pogrijesio I oni su samo ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sedmično barem 2 puta vidim kod bazena Otoka kako idioti lijevom izljevnom trakom obiđu kolonu na crvenom i mrtvi hladni nastave dalje. Želim im da što prije postanu zaista mrtvi. To je bolje nego da ubiju nekoga. Jučer je bijeli BMW X6 tako bahato vozio od BBI-a do Stupa da je bilo gadno gledati. Takve treba javno objesiti...Policija nema nikakvu strategiju za prevenciju. Radar je najmanje bitan ali donosi minder efendijama lovu.
A boga vam ko je onim trkačima što imaju bukadar kazni iz saobraćaja oduzeli preko 100 vozila, ako nije policija onda su sigurno uposlenici vodovoda što ne plaćaju vodu, gluposti valjate.....
Jesu se i pretrgli
Bezuspjesno perete ruke prije izbora. Kaznicemo vas rad svojim glasovima
U Americi ako te uhvate da se trkas,policija suspenduje vozacku,pa ti uzmu vozilo na licu mjesta i koriste ga dok ga ne poderu.Kasnije dobiješ vozilo,možeš ga baciti,A vozacku možeš izgubiti i dozivotno,a ako voziš bez vozačke ideš u zatvor najnormalnije.A najveći crnjak kad vidiš svoje vozilo da voza ko stigne.
tesko je ljudi rijesiti taj problem je 70% ih mora provesti dan u kladionici birtijama itd. ostali 10 % pisu kazne za parkiranje a onih 20 su neka rodbina oni i ne dolaze na posao
Jedino sta je bolje je pisanje kazni ispred haustora kad nemas gdje parkirati...bilo je do 4 popodne sad je i do 9 uvece
ocigledno da neko treba izgubit zivot da bi se nesto poduzelo
korisni ste kao kamen u bubregu. kao da vas i nema, bolje da vas nema.znate samo po nejakima, starcima itd.
gdje je bolje? pustili majmuna sto je dijete udario...bolje je mozda u Tanzaniji kod nas sve ode u qurac
nece da rade zavide uhljebima sto nisu u nutar 4 zida i da se vrte na stolici povazdan...
Hahahah cuj tvrde da je sigurno, e baš bi imali „Mooda“ da kazu ne nije sigurno ma kod nas je sve na nivou nema šta, i zamislite da sutra naleti novi Sanjin Sefic sta bi tad rekli ?? 🤔👏
Stanje je bolje, nek prica ko sta hoce...
Lazu za kontrole, mogu oni nabavljat opremu nista kad su u policiji metilji, da je to titova policija, ovo sad je smijesno, ko je sve u policiji.
bolje al u kurcu