Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi klixe, Mislim da taj covjek nije zasluzio jedan clanak dnevno... Ne znam zbog cega ga promovisete toliko i pisete o njemu...
kix zaključao komentare o boži vreći in njegovoj "ljubavi" (a ono čisti sex! bez pomagala!)
Samo bi se prisjetio dvojice vojnika ubijenih na strazi na Topcideru☝🏽☝🏽☝🏽istorijaje pokazala da ste uvijek jedni druge izdavali,ubijali,poturali da bih na kraju neko uzeo lovu...tj.vlast..ko ne zna,neka pogleda serijal Insajdera,sve ce mu biti jasno,vi snimali,vi objavili
Zaśto neko bjeźi toliko godina, ako smatra se nevinim za osude.
Budući materijali za filmove...
Zbog čega je zapravo počinjen genocid: Srbo - Karavlasi su željeli etnički čistu istočnu Bosnu. Za to im nije bilo dovoljno samo protjerati stanovništvo jer bi se ono moglo i vratiti, trebalo se postarati da tu zauvjek ostane srpsko - karavlaška većina.
Bitch i am madona
eno božo vrećo objavio novi umetnički materijal o neprebolnoj "ljubavi" svojoj... (;
Niko ko mi je drag, nije otiš’o u Haag! #MaterVamJebem
Sad prvo stepena presuda pa onda druga, srbi ce ga na kraju i otrovat, a svijet ovo sve spanuje
nije bježao već se sakrivao... to je razlika... jer se morao sakrivati od tadašnjeg nenarodnog režima, proameričkog, čiji su ostaci i danas u srbiji (boris tadić, jelena mićić -nato, nataša kandić - soroš, žene u crnom, srđa popović - canvas...) koji su ga morali predati amerikancima... srbija i region su još bili u šoku od nato bombardovanja (27 zemalja, uključujući švabe!), sada se oporavljaju... polahko... a na istoku novo slavjansko sunce se pomalja... ;)
@kupo ne lupaj ziv bio. Svo junastvo ste pokazivali na djeci, zenama, starcima i iz daljine granatom.Gdje god je bilo direktnih okrsaja, dobili ste po nosu i bjezali.Sjetimo se Plavih 9 i niskih specijalaca kako su povaljani na Grbavici..
@kupo ne lupaj ziv bio. Svo junastvo ste pokazivali na djeci, zenama, starcima i iz daljine granatom.Gdje god je bilo direktnih okrsaja, dobili ste po nosu i bjezali.Sjetimo se Plavih 9 i niskih specijalaca kako su povaljani na Grbavici..
nema goreg naroda od srba
Bijednici... genocidasi...
Kao sto se postavljaju zastave na BH planinama,tako ce jednog dana da se viori na svakom pedlju Bosne.Nije provokacija,samo ljubav prema domovini :D :) pogledajte video https://www.youtube.com/watch?v=BuAt2frdLjM
bolje ti je da se ufatiš knjige, posebno getea... a manje da zabadaš zastave po vrhovima bej&ha planina (jer su na nekima već -- krstovi iliti križevi, nema mesta za monti pajton zastave)
@kupo Popravi pravopis!
Nema tajni -Srbija ga skrivala kao sto ga je i hajcala od hrvatske na ovamo!
da nije bakir zayebo sa onom apelacijom za tuzbu nakon ove presude bih bi dobila 200 milijardi odstete od srbije.....ne razumijem za koga radi porodica izedbegovic?...prvo je alija procardo 56 arapskih milijardi u nista a onda je bakir ladno poklonio 200 srbiji....o cemu se ovdje radi?...jel njega biraju srbijanci ili bosnajci?
ovdje se radi o pampers genocidasu i genocidu mani se kakira i alije retardu!
@lale gator Jest...tema je mladic...ali presuda mladicu nakon katastrofe o apelaciji je apsolutno trivijalna.Samo ce kod eu desnicara od njega napraviti mitskog heroja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)