Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radnici sa skoro 40 godina staža ne mogu penziju, posla nema, ne mogu ni struju platiti, ni krompir kupiti ali zato lokalna politička elita ima prgršt para...sramota, ali sit gladnom ne vjeruje,,,bitno je da su djecu, rođake dalje i bliže uhljebili...sirotinjo koga briga za tebe
Ovo samo kod nas ima, godinu dana bez plate a niko firmu ne napusta. Trazite sebi boljeg selameta ljudi dragi, sta jos trazite i cemu se nadate u takvoj fabrici?
Jarane svaki dan bušilicu pod ruku pa kući
Hebo te....Godinu dana zivjeti bez plate.... Kada malo skontas,moras doci na posao da radis a nemas od cega zivjeti....
Ko ti kaže da oni dolaze na poso, oni se pravno vode kao zaposlenici i za taj nerad traže da im se isplati neka plata.