Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog vam pomogo povezite prvo Sarajevo i Mostar ili Tuzlu pa bacajte suplju sa Beogradom.
@hihot1 to sto si pobrojao je decenijama povezano sa zagrebom a ne sa sarajevom. cijela krajina mase putovnicama.
@eva711 s obzirom na blizinu zagreba nije čudno što gravitiramo.
Treba 25 godina pa da ideja dodje... ko je na vlasti u ovim mizernim državicama🐒😖😫
Tata li vas vas,sto nepovezete Sarajevo-Mostar,Sarajevo Bihav,Sarajevo-Tuzla,Gorazde,put Semizovac - Olovo je u samom vrhu po opasnosti za vozace,BIH i Smrdiju uopce netreba povezivati,treba napraviti kineski zid....
A najvise USK,ovu rečenicu treba preispitati...
svi smo mi jedan narod, pogledajte https://www.youtube.com/watch?v=oWWLECJnylM
Friz Notrh Korea style
Lik kupio fakultet na Kosovu i predstavlja se kao inzenjer s iskustvom u Cimosu iako je radio kao proizvodni radnik u istoj firmi. Iz pogona na ministarsko mjesto. Kakav americki san - vidi bosanskog sna! Samo Radoncic moze iskopati i postaviti ovakvog lika na ovako odgovornu poziciju. Dok god bude tako nema ovoj zemlji napredka.
Obavezno, ne treba ga praviti ako nece ici preko tuzle ili pored tuzle, ja bi najsretniji bio da ga ne prvimo nikako, nemamo.mi sta traziti sa fasistima, prema srbiji treba dici zid veci od berlinskog, puteve treba graditi prema zagrebu i europi.
zasto tako govoris ti maleni poturceni srbine? zasto mrzis svoju bracu poturceni srbine?
@OskarDavicholo braca niste niti cete ikad biti, ali ste g0vna najveca sto su ikad hodala planetom, pogani djikani.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Integrator....yebem ti porijeklo!Najgluplji si propalitet sto postoji na ovom portalu...mhauahahahahaha mamu ti yebo svoju,trpas se svugdje samo da te neko opazi...medjedu seljacki
Tako i mi skupljamo za vaše traktoraše
Pojasni kao će Bihać imati korist od toga puta ?
Joj babo,vidi mu glave...
Gledaj glave, gluho bilo Gluhoviću.
Mislim da bi najvise bilo koristi da se Sarajevo spoji sa Beogradom preko Banja luke Tuzle, Bijeljine, Gorazda, Foce.
de da budemo realni....
Vidi mu frizure,ja kontao nekakva montaža...loziona na Kim Jong-un
Znaci, NE POVEZUJ Beograd sa Sarajevom DIREKTNOM vezom, spoji Sarajevo preko Tuzle i izadji ili na Orasje ili Brod i eto nas u Beogradu. Nikako direktno, samo preko Hrvatske jer direktnom vezom eto tenkova odmah, sto je i plan, a preko Hrvatske je to malo teze. Uostalom ne bacajmo novac kada vec postoji sjeverna veza.
Dragi moj ministre da li Vam je poznato da je u Srbiji još prošle godine puštena u promet dionica autoputa Ljig-Čačak (Beograd-Ljig-Čačak-Užice). Uzmite kartu pa pogledajte kako bi bilo neizvodljivo nastaviti dionicu Užice - Tuzla - Sarajevo. Ako bude ovog nastavka autoputa to će biti najkraćom relacijom Užice - Sarajevo. Pametnome dosta!
@dincic http://m.avaz.ba/clanak/282921/avaz-ba-otkriva-gdje-ce-se-spajati-brza-cesta-beograd-sarajevo