Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva zemlja 2/3 stanovnika ali i dobar procenat bosnjaka je nedozivljava kao drzavu Ovo je maceha vecini stanovnika
@fasto, prije rata su se ljudi iz BiH uglavnom vraćali iz inostranstva u svoj rodni kraj jer je tu svoj na svom, a ne stranac u tuđoj zemlji. Od ranih devedesetih situacija se okrenula za 180 stepeni; veći si stranac i sa daleko manje prava u rođenoj Bosni i Hercegovini nego bilo gdje u EU.
Najugroženije su komunističke i postkomunističke zemlje...varšavski pakt i nesvrstani.
Sijera Leone, Uganda, Tanzanija, Madagaskar, Burkina Faso.....Najbolje da nas kao DRŽAVU premjeste na AFRIČKI KONTINENT !!! Tada bi imali istu PERCEPCIJU BUDUĆNOSTI !!! CRNO NJIMA, CRNO NAMA !!!
sta znaci endemska korupcija matereti.. cuj endemska korupcija... vi ste ba polupismeni ili nepismeni skroz... ne znam koji me k natjera da otvorim ovaj portal..
Vjerujem da ovdje nema podataka iz RS-a inače bi, prema Bulevarovoj priči, prosjek bio mnogo bolji.
Kadar Naroda i Pravde koji na svom FB-profilu glorificira Handkea imenovan je u NO "RTV Zenica". Nije u RTV Bijeljini ili u Banjaluci, nego u Zenici. Zaista nismo zaslužili da nam bude bolje. https://t.co/8BQn8xSFk3
Čuj kriza demokratija, pa eto zbog Nas što smo Na 103 mjestu!
Na 103 mjestu
Gdje nece biti hibridni rezim, kad na 49% drzave vlada klasicna diktatura...
Pogrešna raspodjela. Najslabiji će nastradati najviše dok se ne dignu i zapjevaju internecionalu...
SNSD, HDZ i SDP nacionalističke stranke su najgore.
1 drzava , 1 predajednik , manje stranaka , vezat skolovane ljude da ostanu u svojoj domovini pa skacemo najmanje 50 boba unaprijed..
Zbog toga smo u Europi prvi u nešta drugom U top šest gradova 4 bh. grada: https://www.airvisual.com/world-most-polluted-cities?continent=59af92ac3e70001c1bd78e52&country=&state=&page=1&perPage=50&cities=