Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju fašisti šta tražiti u našem Sarajevu, svi ostali su dobro došli
Nije ovo slučajno, kao ni poštanska markica sa NDH. "Sarajevo ispod Trebevića, bićeš opet Ante Pavelića" to je poruka mise. Heheheh "volim" ovog ćelavog. U totalitarističkoj državi SFRJ on je iz ustaške Hercegovine došao u Sarajevo i postao kirurg u KCUS. Ode u politiku i vidi kakav monstrum iskoči.
Pravo lice Vinko Puljic cete saznati kad budete pisali o Ahmicima. Pisite o posjeti Dariju Kordicu koji je odgovoran za Ahmice da se ne zaboravi. Jer ovo sto se radi nije prvi put da se promovira ustastvo.
Svi se slazu da se to TREBA ODRZATI U ZAGREBU. I zato razguli u ZG!
gospodo rrrrvati nemojte se cuditi ako vam srbi za koju godinu budu slavili vukovar par dana poslije obljetnice! kako cete tad reagovati? znamo da je covica briga za vukovar ali opet....????? slavite vi sta hocete, ali ovo je politicki potez koji ima za cilj nesto drugo...
Dovoljno je da vidiš ko govori da znaš da je neko zlo. Sadržaj teksta nije važan...
Omg, opet se hrvatski narod u BiH osjeca ugrozen, napadnut, vjerovatno za nesto uskracen.. Bla bla bla 🙄 Konstantno za nesto kukaju kako su jadna ugrozena manjina i sve im se brani kmeeeeee
Aman ove fašističke bagre! Najgora bikest!!
Ovo gofno kad vidim zlo mi,covjek zraci lose
Žrtve su žrtve .. masovne grobnice.. ustaske četničke muđahedinske.. masovna ubijanja i skrivanje činjenica.. nikome nedonosi dobro.. samo znam sa takvi i danas hodaju ulicama BiH... zato nam je ovako kad se ne odgovara za zločine bez obzira sa koje strane počinjeni..zasluzuju osudu.. isto kako žrtve zaslužuju.. molitvu.
Drugovi Božiću i Čoviću; smrt fašizmu sloboda narodu!
zasto ove demokrate ne placu vladi austrije zbog zabrane? doduse ovo i jest dopustila EU, vjerovatno ocekuje nastavak ratova, sta li. pa da se malo pripremi narod!?a najveci hinjavac mi je bokir trezoras, obicni beskicmenjak koji nema svoje JA!!!!
Kaze crkva da ovo nece biti misa za zlocince NDH negoo za zrtve.Crkva ako misli biti neutralna prvo se morala ograditi od ideologije NDH i njihovih zlocina,pa jednu misu napraviti i za te zrtve stradale od NDH zlocinaca pa im niko nista ne bi prigovorio na ovo.Ali oni uvijek prave mise za zlocince bilo ovog ili proslog rata.Gospodo ogradite se od zlocina(iz vaseg narado,mi to nikad nismo culi) Eto i Njemacka crkva moli i za njihove fasjhiste aha
Jao voleja za sda...a sad adio (maline, sarajlić, fucz, kcus, ruska vojska.....)
Neka idu u Banja Luku pa tamo odrzavaju misu kod Dodika i tamo ima crkva u Sarajevu nece moci,sami sebi podapinju i tjeraju svoj narod iz ovoga grada.Hrvati koji zive u ovome gradu su sada izmedzu dvije vatre mada bi trebali dici glas i oni kao sto je digao glas i Zoran Milovanovic on je potvrdio sta je taj Blajburg i prema tome zna se ko ovo sve podupire.
Iste te zloćine koje si naveo koji su rađeni od komunista,nacista i totalitarnih sistema,rađeni su u NDH pod plaštom katolićke crkve i njenog licemjerstva.UZP ovci,maknite svoje krvlju uprljane ruke od plemenite,humane,dobrosusjedske,moralne Bosne.Sikter,sikter,sikter i živite u svom licemjerstvu.
oni što naime to i urade.zaustave saobraćaj u Mostaru prema Sarajevu,zabrane Bošnjacima se slobodno kretati,dogone smeće na bošnjačku stranu..i sad sa ovom blesavom misom.oni odavno zapodiru.slušaju valjda Dodika ili šta.