Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne podržavam nacionalističke stranke ali je izgleda dobar, jer je jedan od rijetkih koji se javno suprostavo Dodiku, u lice mu rekao za kriminal u Bobar banki, za rušenje BiH tužiteljstva i sudstva, nazvao ga kabadahijom, a ovaj izrevoltiran mu prijetio da će ga naći nasamo i obračunati se s njim, zato mi se sviđa
Ja podržavam ovu milfaču Pandurevićku :)
@haris.svraka "ko se stidi svog podrijetla, svog sela, taj se stidi i svoje domovine" - Lino Červar, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije! Možda zato i srcem igraju za domovinu!!?
"Ženi nam se Vukota"!!
Zasto su izgubili zasto Dodik pobjeduje. Sama cinjenica Blagoje Simic lijevo na slici haski robijas 15 godina odsluzio. Cim takve stavljas na vlast to mora biti iz ocaja. SDS je vec pred raspadom i nadam se da ce nestati u izgledno vrijeme. Bosic, Micic, Simic itd. Ja nevidim buducnost sa takvim ljudima.
Kenjalice politicke!
Vukota Govedarica je častan Srbin, dobro igleda i ima gard, ovo je pravi pogodak mudrog lidera iz sjene u SDA Mirka Šarovića i njegove ekipe. Bošnjaci da imaju sluha napravili bi konsenzus i istinski dogovor sa Srbima koji imaju RS i koji su mnogo značajan faktor, treba im dati ono što nemogu odbiti, interes je čudo, kaniti se bolesne politike F TV u kojoj su loši momci Vladika Grigorije, Milorad Dodik i još neki mnogo bitni Srbi u BiH, te se osloboditi politike Zagrebačke đamije.
Zagrebacke dzamije?
Nista ni on nece biti bolji od prethodnika
http://www.igreklik.com/slike/images/66493250056003937015.jpg hahahahahahhahahaha
Ostro "posro"!
Kako im je estradni umjetnik referendum u paksu utjero...
Gačani, počinju vladati s BiH, Govedarica, Zvizdić, dinastija Čampara, Džeko, Spahić, Fehim Škaljić, Drašković, samo naprijed, na moje veliko zadovoljstvo!!!
@IbroSpahicReBorn Hercegovina > Bosna, i po pameti i po svemu...
hahahahha,jos da se osjecaju gacanima,hercegovcima ili bosancima,gdje bi nam kraj bio
PORED JAKE KONKURENCIJE NECE BITI TESKO NI POBIJEDITI CAK BI SE U OVOM TRENUTKU MOGAO KANDIDOVATI KO GOD ZELI JER BI U SVAKOM SLUCAJU POBIJEDIO
Bravo, svoji biraju svoga, uz gusle i Vukotu sve integracije su neizbježne u svakom smislu.