Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa smijenite ga hahahaha haha grohotom se smijem , NEUGODNO A NEUGODNO
izgleda je Klix postao potparol za SDA i admin koji navija za SDA jer samo se pljuje po SDPu i drugim strankama dok se postavlja da je SDA jedina stranka koja ne nesto pozitivno uradila za narod iako od toga nista se nemoze vidjeti jer samo pojedine porodice imaju priveligije da uzivaju u tome !!!! dabogda SVIMA iz SDA, SBiH, SDU, HSP i drugim koji koce ovu zemlju najgoru Bolest i dabogda im kompletna familija do 10 koljena patila na tome !!!! Majku vam lopovsku !!!!
sdp je postao isto govno kao i sda.stalno sere i lize i sve to u ume naroda.jadno je sta lagumdjija napravi od dobre stranke.trebate svi otici iz politike
Ne placamo vas da nam kreirate pozorisne predstave.
Ja gluposti,pokusavaju napravit predstavu za narod nasih para.
Iz vjerskih razloga se ide u vjerske objekte, a iz patriotskih u borbu.. Ako nisi radio ni jedno, niti ideš u vjerske objekte, a nisi išao u borbu, onda te ni 700 godina bavljenja politikom neće učiniti vjernikom a ni patriotom. A nevezano za Budimira, ali on ima ovlaštenja kao šerif neki. Međutim, može ga Inzko smjeniti, ali padaju svi usvojeni zakoni u vodu. Morat će ponovo na usvajanje.
Iz vjerskih razloga se ide u vjerske objekte, a iz patriotskih u borbu.. Ako nisi radio ni jedno, niti ideš u vjerske objekte, a nisi išao u borbu, onda te ni 700 godina bavljenja politikom neće učiniti vjernikom a ni patriotom. A nevezano za Budimira, ali on ima ovlaštenja kao šerif neki. Međutim, može ga Inzko smjeniti, ali padaju svi usvojeni zakoni u vodu. Morat će ponovo na usvajanje.
ADP-ovci sada traže način kako da se izvuku iz svega i eventualno nađu krivca za sve gluposti koje su do sada uradili. Konačno su shvatili da vlast nije za njih jer oni znaju samo biti u opoziciji i po parlamentarnim klupama valjati gluposti. Definitivno vlast nije za njih niti će je više ikada osvojiti.
Gospodin Zivko Budimir jeste predsjednik Federacije i ima pravo po Ustavu FBiH donijeti odluku kakvu je donio. I eto. Svaka cast covjeku zato sto mu je jasno znacenje rijeci princip i zakonitost. Da, i mi jedva cekamo izbore kakve bilo - vrijeme je da ZL nestane sa politicke scene BiH.
Je li ovo neki prosireni saiv Ustavnog suda Federacije pa ocjenjuje ustavnost odluke legalno izabranog šefa izvršne vlasti te iste Federacije? Oprostite, ne prepoznah vas... Je li to negdje u postojecem Ustavu FBiH pise da glavni odbori politickih stranaka mogu davati ocjene ustavnosti odluka izvrsne vlasti?
Činjenica je da je SDP instalirao u vlast jednu proustašku stranku HSP, koja nema ama baš nikakvu podršku hrvatskog naroda, i time ignorirao većinsku volju hrvatskog naroda koji je svoj glas dao HDZ-u da ga zastupa. Budimir je svjestan da kad napusti funkciju ide u smeće povijesti kao uzurpator prava vlastitog naroda koji mu to nikad neće ni zaboraviti ni oprostiti.
Sdp = četnik sa dna kace potvrda za ovo je ona četnikuša Mirjana u kantonu koja je okotila četnika koji bi vas sve poklo.
Prva greska je koalicija sa sda, druga snsd,mogli su imati vecinu u vlasti samo da 2010 nisu koalirali,da su ostali u opoziciji i 2014 bi imali apsolutnu vlast.sdp jeste stranka koja je trenutno jedina ok,al im treba par korekcija,lagumdzija je najpametniji covjek u drzavi
Zlatko vodi ovu partiju u totalnu provaliju, neka je proklet dan kada su naši iz Tuzle pristali da se priključe ovoj mračnoj tvorevini pod kontrolom ovoga mračnjaka. Što se prije osamostalimo imamo veće šanse da nešto bude od nas na sljedećim izborima. Treba što prije šutnuti Zlatka na smetljište.
Šta ga ima osuđivati glavni odbor SDP-a. Mada su ga oni postavili za predsjednika federacije on nije član njihove stranke.
podrška gospodinu predsjedniku FBiH Budimiru! On i SDA su jedini u borbi protiv korumpiranih SDP-ovaca Lagumdzije i Hadzica!
ja ne znam kako pravi sdp-ovac i nazovimo komunista moze odobriti koaliciju sdp sa recimo radoncicem dodikom i hdz!zar se tako gube lako ideali o saradnji sa iskljucivo gradanskim strankama??zar vam to ne smeta?