Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve spavače i podrivače lopovske SDA treba izbaciti iz SDP BiH. Vrijeme je za proljetno čišćenje i provjetravanje.
@Antiboot Slazem se , treba krenuti od vrha stranke prema nizim strukturama i zavrsiti jednom za sva vremena
Zlaja razvaljuje gdje se god pojavi.Pismeni hostapler!
Zašto u BiH žene nose pantalone umjesto suknji i haljina?
Crveni kmeri svi se ovdje iskljucite, pa se u RS ukljucite. Malo i njih socijalizujte i podsjetite na tekovine antifasisticke borbe.
Zlatko je oduvijek bio SDA igrač, a masama je samo stvaran privid neke ljevice. Nakon Zlatka Željko je etabliran kao SDA klon. Proći će godine za istinski otklon od ove "begovske politike", a do tada pustinja od BiH.
Izbacite govna iz svojih redova i narod ce vam biti zahvalan!!
SamoTo Samo ti jedi gohna, ja nisam ni mukajt. Dobar tek.
Samo isključenje i Lagumdžiji i Komšiću. I neka se izvinu Damiru Nikšiću, pa i on je njih prozvao i malo mu preletilo psovke preko jezika, ali li kje bio u pravu. Zato neka se GO izvine Damiru Nikšiću i da ga lijepo zamole da se vrati.
karla ili svetu za presjednika(nermina molimo za ratzumijevanje), izbaciti klošara, vratititi takođe prognane kadrove(koji mogu dati doprinos)
Gospodine Lagumdžija, znate onu staru: "Sve se vraća, sve se plaća" Samo što sam ja otišao iz SDP-a, za razliku od tebe kojeg žele istjerati, jer su drugovi i drugarice skontali ono što sam rekao o tebi, da sa tvojim izborom pokopaćeš SDP. Znaj da si proćitan jesta malo kasno ali ima nade još uvjek za SDP bez tebe i tvojih ulizica iz vašeg nekog pokreta. Tvoj nekadašnji drug, Nijaz Duraković
Sve parazit do parazita
Vrijeme je za proljetno ciscenje.
Sve ce to Segmendina srediti:::::
Ljudi trebalo bi pobrojati sve njihove sjednice , fakat smo to i rade
Lagundzija jest ima mnogo gresaka ali je jedan od rijetki koji ima autoritet kod stranaca , ima ostar jezik mozda bi bas samo on mogao parirat dodiku