Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA manje priče o Lijepo Našoj, radite na ispunjenju obećanja što ste ga dali bošnjackim glasacima
Ti jos nisi kren'0 na avftobus?! Ajde vrime ti je..
Ja vječno moram trpiti SDA vlast, kontaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smanjite vi svoje apetite i glad za foteljama i dogovori će biti mogući. Još će ispasti da je DF kriv za svih ovih dvadeset promašenih godina u kojim ste vi vladali...
video: onlinezarada.gq/?ref=JSs8v7Hxc
Nema poganije stranke, nema gorih i većih štetočin ai većih licemjera u ovoj državi >>>> ima još jedna, SAVEZ ZA " BOLJU BUDUĆNOST" ILI TI SBB.
sda
Jel im ovo slika s ikindije namaza?!
boli vas kurac vi svoje rjesavate poslove i fotelje ko jebe narod, jer narod zna!
Nabijem ti sestru zoki rs na kopacku
Ali otresce ih ipak bake ko kurva ponjavu
Oni ozbiljno pregovaraju!!! Oni su samo OZBILJNO uništili BiH i svaku nadu u normalan život u njoj.
Nacionalne stranke/ideologije su nacin unistenja BiH oretezno dirigiran iz Sr i Hr. Ste strane SDA je apsolutno na ideoloskoj liniji onih koji zele da podijele BiH i zapravo je jedan od osnovnih izgovora za priznavanje samo etno ideologije kao jedine legalne, nametanje Dejtonskg ustava kao ustava etno ragranizenja, daljnje insistiranje etno ustavnim jedinicama i naravno etno podjela BiH. Takode, uloga USA u kreiranju mirovnog sporazuma sa polazista "kompromisa" a me sa polazista "pravicnosti" i "demokraticnosti" je legalizovala neke nacio/fasisoidne ideologije. Zamislite da su Hitleru ostavili 1/2 Njemacke radi kompromisa ili da se Mexikanci pobune u USA a ovi im zarad kompromisa daju isljucivo Mexickih 1/2 USA. Mislim da je medunarodna zajednica u BiH bila saucesnik u kapitulaciji Republike BiH koja je danas protektorat i etno politicko/mafijaski poligon koji zapravo nije drzava vec "kompromis" ali sa davolom.....BiH je je nazalost zarobljena i postoji samo na papiru
BAŠ ME BRIGA KO ĆE BITI PREDSJEDNIK, MENI ĆE BITI ISTO KAO I DO SADA TO ZNAČI DA ĆU I DALJE ŽIVJETI KAO PRAVA PRAVCATA FUKARA.
@Muni ,,Crveniiiiiii, hahaha, po vama penzioner sa punim radnim stažom imapenziju ni za deset dana i kao trebada ga interesuje bilo šta osim silna briga kako preživjeti gladan. Da, bukvalno gladan, jer ne zaboravite da ima penzionera koji imaju djecu ili nekoga u familiji ko ih pomaže ali ima i nas koji nemamo nigdje nikoga pasmo vrijedno radili 40 godina da bi mogli imati mirnu starost ali eto ne lezi vraže ne daju nam ovi silni predsjednici, ministri, itd. Jasno mi je pa ne može biti i njima sve što smatraju da im pripada i nama poštenim strim ljudima. Samp vi negodujte ali to vam neće pomoći da narodu zamlatite pamet, narod vidi i svakim danom mu je sve jasnije i jasnije i jasnije i dojadilo nam je gledata najedene, upeglane, usijane, namirisane, izoperisane (istetika) i sl. sa naših jadnih leđa. Haram vam bila svaka naša suza.
Mene interesuje zašto se vlasi i šokci interesuju ko će biti SDA Predsjednik jedno je sigurno da to neće biti Fikret Abdić ili Mi(ć)o Kebo, dali će to biti a sigurno hoće Bakir Izetbegović kojeg kao i svakog ko se ispromoviše u jednog od vodećih Bošnjačkih političara bio to Silajdžić ili Tihić ili neko drugi, na sve načine se pokušava ta osoba iskompromitovati i omalovažiti.
Bakir je svojom losom pregovarackom politikom i nenormalnim ustupcima Covicu vec sam sebe diskreditovao kao narodnog lidera. Na istu foru su vec prije propali Silajdzic (reforma policije), Tihic (prudski sporazum), Lagumdzija (reforma sudstva, zakon o prebivalistu, prodaja Drine).
SDA treba Sefiku Dzaferovicu i Semsudinu Mehmedovicu dati sto vise moc i snage u svim najbitnijim nivoima u toj stranci. Njih dvojica su za mene najsposobniji od svih njih. A oni poput Sadika Ahmetovica, Amira Zukica, i Asima Sarajlica su mrtvi ublehasi.
Dao Bog da se raspadnete do 26. maja 2016.
ne brini se ti za SDA oni se ne raspadaju, možete pričat sta god hoćete ali svi znaju da su najjača stranka u BiH, i da imaju najviše aktivnih članova, Banovići i Sarajevo su dovoljni da se SDA održi na okupu i da vlada
Bakire baj bajjj ;)
Avaz Internet Komandiri stizu u 3...2...1... 'ebo vas onaj soson, vodite ga kuci.
Kad vidim Sepica zgadi mi se drzava a kamoli SDA. Najljigaviji lik sto hoda zemljom!
znaci sada ce da bude SES :D