Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravo, prijatelju! Imaš li cigaretu? -Ne,odvikao sam se! -Od pušenja? -Ne, od davanja!
u jedinstvenoj pljacki naroda je snaga...
Najveći lopovi na jednom mjestu!
Bolje vam je da i temelje promijenite! Jet izdali ste i boga i narod! Dosta vas je bilo idite više da narod dihne više!!
To je ko mijenjanje spola uvijek ostane nesto sto kaze "nije to to" i nikad nece biti. Ovo je vise marketinski trik da privuku pristalice gradjanske opcije koja je sve jaca i postaje opasna za dominaciju politike etno podjela tj etno elita.
'Ta će vam statut kad se sve i onako dogovara po kafanama
Jbt koji smrad ovaj ridžobradi gusar, gori od babe mu i babo mu do mezara nije se mogao odvojiti od funkcije...te počasni predsjednik te počasni član te piccka materina. Smrad nikad otići. Evo sad i ovo džubre ubjedženo da se niko od njega bolje ne zna ni pokakiti.
drustvo jednog lica tj. stranka jednog covjeka po uzoru na AKP i Erdogana
Sarajevo ovog ljeta izgleda bolje nego sto je izgledalo u proteklih 20 i kusur godina, to je dovoljan pokazatelj ko zaista radi svoj posao a ko je svoj ne rad godinama krio iza Bosnjastva, Hrvatstva i Srbstva. Pa dosta vas je nacionalisti, vrijeme je da malo odahnemo dusom, svijet nam je odmako svjetlosnu godinu!
Kad se uprpis i vidis da gubis sve sto si krao godinama, onda podmeces narodu pricu da vise neces takav biti hahahhahahahahaahha aha ok evo sad cemo vas svi volit i zaboraviti sve sto ste nam uzeli!!!! Ne znam samo kakav glupan vam jos moze vjerovat!
Pa sto ih reklamirate, eto sto??? Svima je jasno ko su i sta su, kakvi su vam ovo naslovi...koga briga sta koja stranka(mafija) radi a pogotovo ta, popustite vise ovaj narod ispirate mozak narodu za sicu, sram vas bilo!
Ode sve belaju. Izetbegović bi rado kao njegov prijatelj u Turskoj. Ali to je početak kraja. SDA je dosad napravila samo greške. A najveća je bila imati tako nesposobnog vladara.
Rekla mu Sebija -Necu da je vise zahebava svako Rifat juce,ili uvedi diktaturu ili ode drugom😹
Kada Bakir postane car svi ce mu redom uci u cmar
Baketu je Erdoan savjetovo kako uvesti autokratiju u stranci.I očigledno da mu se dopalo.
Kakvih laži ima, ovo je ništa