Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hitno zahtjevati da se Srebrenica i Žepa proglase Distriktom,sramotno je da egzekutori genocida upravljaju Srebrenicom.
Sta ces drugo ocekivati od monstruma. Kazu suzivot. Ja prvi ne zelim sa njima suzivot nikada i svaki srbin ce mi biti sumnjiv do kraja zivota. Ne vjerujem tim genima.
Boli istina Čedomire
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ces drugo ocekivati od monstruma. Kazu suzivot. Ja prvi ne zelim sa njima suzivot nikada i svaki srbin ce mi biti sumnjiv do kraja zivota. Ne vjerujem tim genima.
Koja ste vi srbi ostolijes!!! Dabogda vam u kuci srebrenica se desila....
neljudima ne treba odgovarati sramota su za svaki iole civiliziran svijet
Ma pustite ih, zar ne vidite da su bolesni, oni se bukvalno takmice u svojoj mrznji. Ustupati im medijski prostor samo im dajede vjetar u ledja
Dodik Psuje Genocid u Srebrenici ne priznaje Drzavu BIH vrijedza Bosnjake a Elmedin Konakovic prije 30 dana trazi od Stranaca i Eu da ukinu sankcije Miloradu Dodiku i Rs , Trojkasi se vise bore za Dodika nego za Bosnjake i Drzavu
Kako bi bilo da njemci kazu jevrejima da sire govor mrznje time sto obiljezavaju aushvich??? Citav svijet bi bio na nogama!!! A srbima jos nije jasno sto im niko od butum dunjaluka nije dosao i ostavio cvijece na mezarje njihovih “zrtava”!!!
"Žestoko odvovorio" - ne vidim ovdje ništa žestoko, vrlo pomirljiva i kulturna izjava.
ZAMISLITE DA SU AUŠVIC DALI NA UPRAVLJANJE HITELROVIM, HIMLEROVIM I GERINGOVIM SLJEDBENICIMA - E UPRAVO SU TO URADILI SA SREBRENICOM. KAD SU MAJKE SREBRENICE PRIJE 15-AK G. ZATRAŽILE DA SE SREBRENICA I ŽEPA IZDVOJE U POSEBAN DISTRIKT - NAJEDNOM IZ USA DOLETIO KL. BOND (BIVŠI AMER. AMBASADOR) U SREBRENICU I NAGOVORIO TE ŽENE DA OSTANU U RS-u. EVO REZULTATA U VIDU GRUJIČIĆA. AMERI SE JEDNAKO KAO I SRBI BOJE TZV ZELENE TRANSFERZALE I ZATO SU NAGODNI PREMA ČETNICIMA.
svako ko svoj zivot preda u zastitu nekom drugom osim Gospodara, sta drugo ocekuje nego da ga Gospodar ostavi tome u zastiti, valjda su se uvjerili kakvi su holandjani zastitinici
Sad ce trojka i smit njega optuzit da siri mrznju
Bagra radi sve sračunato, propaganda. Ne treba nasjesti na lopovluke i marifetluke, biti dostojanstven i samouvjeren. Generacije im se rađaju u mitovima i lažima, zabranjeno im gledati i slušati drugačijeg, bagra i neljudi-polusvjet.
Pešta kralj! Svaka na mjestu! Uostalom, Božiji Poslanik je na mržnju odgovarao s blagošću i ljubavlju, ali je na napade pokazivao zube!
Kako tuzno da posle tolike golgote Srebrenicani danas nemaju nekog politicara, nekog inteltkualca, nekog da digne svoj glas protiv chetnika i njihovih poganih jezika. Da nije ovog cestitog imama nula bodova. Sram da vas bude rasuti Srebrenicani po svijetu koji ste zaboravili svoju grudu, dodjete samo kao turisti kad je dzenaza i sutra dan pobjegnete na more.
Istina oslobađa grujičiću
Lahko mu je na majke na zene kojima su sve pobili....tuzno je da se samo imam oglasio kao musko da stane u njihovu odbranu
Mnogi od nas snose krivicu što je to ghovno gradonacelnik.