Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve hodze i imame u prvi saf kad se zapuca zajedno sa SDA junacima i juris.Nisam ja idiot da ginem za tebe mrsss
pa ne moras sa namjerom ginut, svakako ce te klat
Ti i neces ginuti dezerteru ti ces u zatvor kad bude rat
A ovaj imam ce kofol na liniju ako se zapuca? I on i Reis? Ma hajte molim vas
Mozda je mislia na autobusku liniju Bosna-Njemacka
Islamska zajednica je glava Bosnjaka! Naravno da i ona ima mahana, ali ne smijemo je mi rusiti!
Ovi nasi postadose gori od popova
mrš u 3pm
idi i pobij se sa svima, moju djecu ne diraj jer će ti roditelji suditi!
Znači efendija zajedništvo je ako i SDA bude u vladi Federacije i ako je premijer iz SDA. Zajedništvo Bošnjaka je ako je Sebija direktorica Kliničkog centra i pored nezavršeni škole. Zajedništvo je ako ćemo i dalje našu djecu seliti odavde i zajedno sa njima više nećemo biti, zato što zbog vašeg SDA zajedništva života ovde trenutno nema.
Prošli su izbori, šta je sad ovo.
Hrabro bogami , 👍
Što je čovjek htjeo reći, jeste da imamo pravo na samoodbranu. Imamo pravo da branimo državu. I imamo pravo da se naoružavamo. Ništa baš u tome ne razlikuje od USA . Vatreno oružje za svakog !
E moj efendija, sve si u pravu, ali ko nam je kriv kada biramo politicke invalide da nas vode i predstavljaju. Da li bog zeli kazniti narod dajuci i m lose vodje ili narod sam sebe kaznjava?? U nasem slucaju mi sami sebe dovodimo na ivicu ponora.