Komentari (635)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako smo u mraku 20 godina, ovo nam nece tesko pasti...
Vazno je demonizirati bogate privatnike koji placaju dosta poreza koji se koriste za sanaciju istih problema, sibirci moji neprispjeli :) haha... hajmo sada u pecine.
rezultat je dosao, sretno :D hahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
BRUKA I SRAMOTA!
ne vidi se u mraku:)
Stvarno se nadam da će Sarajlije nakon ovoga pokrenuti neke proteste, jer vjerujem da 90% naroda sve svoje poreze plaća na vrijeme. A onda da taj val zahvati i nas u Tuzli, a i u ostalim gradovima BIH. Struja je nešto što se smatra osnovnom potrebom i ako se plaća onda ovo stvarno prelazi sve granice.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I sada pjesma Jel Sarajvo gdje je nekad bilo__? I po mraku ima l ga dje a_?
AAA konacno se dogovorili Mujo i Haso...:( A Fata se kurva i dalje :)....
Jel došla kakva opomena pred isključenje. Ili...?
Krmeći gnoj se skupi na svakoj temi.
E, ovo se zove samrtni ropac SDP- ovaca. Ugasili svijetla da im se ne vide zadnji trenutci. Pozdrav, D-omaći F-inalisti !
odavno smo u ćorsokaku.sve nam zavrnite jos zrak ako moze ikako pa da pocrkamo
vidi romantike
Neka ovo sarajlijama i treba,bice jos mnogo i gore,hocete na vlast slucajnog prolaznika i ministra nesigurnosti i sada je bas tako svuda nesigurnost,cak i u vlastitoj kuci a mrak gdje god pogledas.........
Padamo sve nize i nize...
Da si tu,bar noci ove......da si tu jedino moje......:))
Eh, da sam, da sam............ ; ))
LOPOVI KRADU I IMAJU PLATE PREKO 10 000 KM, A HOČE DA GASE JAVNU RASVJETU KAO DA IM JE BABO OSTAVIO. PRIKLJUČUJU BESPRAVNE OBJEKTE I PODSPJEŠUJU BESPRAVNU GRADNJU A VADE SE NA FERK.IMAJU DVA PUTA VEČA PRIMANJA OD RUDARA A ISTI KONCERN. OSTVARUJU VIŠAK DOHODKA KRADUĆI NAROD. ELEKTRODISTRIBUCIJA TREBA BITI KANTONALNA JER NAPAJA SAMO KANTON.
Svima koji sjede u upravi grada i kantona po raznim parlamentima i odborima yebem kompletne familije. Otac vas yebo još samo da nam puške podjelite i isto kao i 92-ge. Kakvi ste uhljupi ni to me nebi iznenadilo.
Mozda i podjele da se sami pokvitamo i rijesimo ih briga.
E mislim burazeru da bi se pravo iznenadili da kada bi ponovo podjelili oruzje, bar što se mene tiča a Boga mi i većine onih koji su ratovali od 92 od 96. Metka ja na Lukavicu niti Srbe i Hrvate nebi opalio, nego bi ih lijepo zamolio da nas ponovo okruze jedan mjesec kako niko nebi mogao pobjeći pa da onda vidimo kosu to naši pravi NEPRIJATELJI ??? Ko to ima muda da pljačka ovaj narod 20 godina i da ga vraća u kameno doba a sebi da dijeli plate po 40 milja? Da samo sebi djele najveća ratna odlikovanja iako iz podruma nisu mrdnuli i da ne nebrajam dalje , jednom rečenicom sve što su uradili je kontra ovog naroda. Za ovo se nismo borili niti su nam mezarja puna da bi njima dzepovi bili puni dok mi u mraku zivimo !!!
uton'o u mrak, uton'o u smog, uton'o u kriminal
ma ne sekirajte se, ovo je samo za božić i novu godinu, kad dođe bajram i hidžretska nova, bit će struje....
decko ajde oladi
zašto da ohladim, bit će onako kako ja rekoh, da se okladimo...
Bitno je da plate od 10,000,13,000,15,000,20,000 i 40,000 KM nikada ne kasne i za te plate uvijek ima para!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!