Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Konjicu! Samo, znajte, ovo se ne sviđa Nikšićima.
http://www.index.hr/black/clanak/guzica-ovog-mopsa-stvarno-izgleda-kao-isus-je-li-ovo-dosad-najjasnija-poruka-s-neba/683264.aspx isus se ukazao na pasijoj guzici...
Prika, nisu ni tebi sve na broju.
Treba politicare sve na ovaj strik.
Do sutra će neko pokrast, neko ko nema srca i koga boli briga za JMBG...One lažne Bosance :)
Da hoće ovako i ostali "gradovi",gdje bi nam kraj bio ?
"Pogodi ko sam? srbin, bošnjak, hrvat, čovjek" Bošnjačkoj patetici nikad kraja, kao da biti pripadnik nekog naroda isključuje da si čovjek... Nazovite stvari pravim imenom. Genocidaši i genocidna tvorevina uz podršku HDZ-ovaca ne žele da JMBG bude jednistven za cijelu BiH nego žele da prebace na entitete.
sweet...
Respect za Konjic...ali istjerajte prvo SDA i Maksumića koji vladaju Konjicom od '96, vratite Nermina Nikšića kući da nam svima u Federaciji bude lakše, pa onda vješajte na štrik šta hoćete ;)
Vratio bi se on na rezervni položaj, ali ga neće.
Bravo za Konjic,nadam se samo da nije niko od Hrvata i Srba bio ogrozen za vrijeme protesta :)))))