Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vežite ih ugovorom. Neka se školuju na kredit ko u Americi, i onda ako misle ići - vrati kredit pa sretno !!!
Nažalost nisu adekvatno placene 🤷‍♂️
Ljepša je od sunca što sija s neba sestra medicinska mome srcu treba
Treba povećati plate svim zdravstvenim radnicima od doktora do medicinski sestara . zaslužuju puno više od ovih naših glavonja političara ..
A što glasate za HDZ onda? Odnosno SDA, DF i druge?
Hvala crkvenjak, upravo tako.
Kao iz nadrealista kad kazu, mi trebamo novi narod ovaj ne valja. E bukvalno se to desava uvozi se radna snaga mijenja se narod. Vise su nadrealisti predvidjeli od simpsona.
Pa sta ocekujete...primanja,uslovi su puno bolji van granica BiH ,Hrvatske i Srbije....ko god ima sansu da ode neka mu bude sretno...i bice mu punnnoooo bolje nego na Balkanu....