Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise Kanađani zabrinuti nego trojkasi 😂
Znaci i ovi zabrinuti
Politicko Vojno i Policisko rukovodstvo..RSa.je presudjeno za Genocid.Vojska i Policija su Pocinile zlocin.Rukovodstvo RSa he planiralo Genocid.RS je nastala na zlocinu Genocidu.
HVALA PRIJATELJSKOJ KANADI IZ BOSNE.
Kojega dijela Bosne?!
Usađuju se ljudima umetci bezze ba u glavu, šta me libo ćuka jel Bosna ili Mauretanija, ja svakako nisam izabrao, nit me je ko pitao. Lože vas samo bezze, ko da vas programiraju, jedne, druge, treće, stote. Svi ste naloženi na nacionalnosti, religije, sve se isprepliće, sapliće vam noge. Budite jednostavno dijete ovog svijeta.
Jesil to treniro?
BiH diaspora u Kanadi je veoma jaka u svim velikim gradovima smo povezani od Montreala do Vankuvera ali smo naj jaći u Torontu.
@Asus A jesu li oni barem pismeniji od tebe? Čuj naj jači, valjda najjači?!
Kanada je fakat ISTINSKI PRIJATELJ BIH !!! RESPECT...tu spada i Austrija kapa do poda ...