Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zenica se fino sredila.. sigurno nisu medju bogatijim općinama ali malo po malo idu i napreduju.. drago mi je i lijepo je to vidjeti..
Nažalost, Zenica bi bila među najbogatijim gradovima u zemlji da joj se barem pola od onoga što izveze vrati u gradsku kasu, s obzirom da izvozi više nego kompletna RS i svaki drugi kanton pojedinačno u FBiH. Veliki problem, kao i u ostatku zemlje, je nedostatak novih radnih mjesta.
isto tako mogla je bit i među najsiromašnijima da se Mittal nije odrzao koliko god neki pričali o zagađenju i pi.kama materinama mittal hrani zenicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A nigdje trake za bicikliste........strucnjaci!
Ne smiju zbog cuka. Trče za biciklistima. :)
Jebes GGM kad padne kisa mozes samo camcem kroz Blatusu uci sa autoputa u grad.Mislim da se to prvo mora rijesiti.Ovo sad je ko da peres noge u carapama...
Huso jebo ti kruzni tok sve seljacko!!!
Zenica je grad Vehabija i tu je na vlast Al-Kaida. Heh, ovu magistralu sigurno financira Ayman Al Zawahiri iz neke pecine u Pakistanu. Führer Fahrudin Radoncic nam sve fino objasnio.
ako ne zavrse na vrijeme bice garant vehabije glavni krivci
Zenica sto se tice infrastrukture ide naprijed.Samo da se malo popravi ekonomska situacija.Grad uopste nije toliko los za zivot samo mora se na odredjenim stvarima poradit malo vise.
ja cu napravt manji kruzni tok u mom stanu ...da ne bude guzve ujutro kad se krene u halu
GGM - PLJAČKA STOLJEĆA
??? Zašto? Po čemu? Ako imaš informacija kojima javnost ne raspolaže, nazovi SIPU na anonimni broj i prijavi.
Iz Zenice sam, al samo sto ga prišaltaš u treću hoop kružni tok...koči, ne možeš auto ni vozit kako treba. Kad se balija lati nećeg počet ce i na puteve za njive pravit kružne tokove. :)
Šta fali kružnom toku? Jesu li bolje gužve na semaforu ili da se vozi bez zastoja kroz grad? Nije se rodio ko je bošnji ugodio..
Pricas luposti u Danskoj na svakom koraku imas kruzne tokove to igurnije od Semafora........
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ako su rekli do 2015 onda je to gotovo do 2018 :D
vala dva kruzna u 50 metara nidje veze....a u zenici sve vehabija do vehabije,valja bosnu opet branit....
Naporni ste s tim vehabijama više. Ima ih, ne kažem da nema, ali većina ljudi u Zenici nisu pripadnici te sekte. Uglavnom se radi o ljudima koji su izbjegli sa strane i ostali u Zenici. Možda nisam neutralan jer sam i sam rođen u tom gradu, ali tolerancije i suživota u Zenici nikada nije nedostajalo. Čak i u najcrnjim ratnim danima. No zli jezici Zenicu žele predstaviti kao da je ISIL.
Nema vehabija u Zenici, svi su već davno otišli u Sarajevo xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...lijepo ste obnovi asfalt na ona dva jošanička mosta a1...malo kiše a na mostovima 3-4 mm vodene plohe, ubilo se za akvapleninga...hoće to kad se zaturi vaservaga...
...paša moj, moram i ja malo ohanut od klixa :)
...oš da ti mi dođemo? :)
Zato Zenicani sinoc nisu zvizdali svom nacelniku...