|

Glavaš u Drinovcima dočekao odluku Ustavnog suda

Glavaš u Drinovcima dočekao odluku Ustavnog suda
0
F
FENA
12.1.2015. u 16:40
21
komentara
0

dijeljenja
Glavaš u Drinovcima dočekao odluku Ustavnog suda
Odluku Ustavnog suda Republike Hrvatske, kojom se ukida presuda za ratni zločin na temelju koje služi zatvorsku kaznu u Mostaru i vraća na ponovni postupak, Branimir Glavaš dočekao je u Drinovcima, gdje je na trodnevnom dopustu u krugu najbližih prijatelja i suradnika te sina Filipa.
Odluku je komentirao sin Filip, koji je rekao kako je toliko sretan da je to teško riječima iskazati.

"Znao sam da moj otac nije ratni zločinac i divim se njegovoj psihičkoj snazi jer je podnio toliko težak teret da je to pravo čudo, ali - kada ste sigurni u svoju nevinost, ispadne da se sve može izdržati. Gotovo pet godina svi smo čekali odluku Ustavnog suda i pravda je, čini se, spora, ali ipak dostižna, što će moj otac potpuno dokazati. Vjerujem da će vrlo brzo biti u svom gradu na Dravi, u svom Osijeku", rekao je Filip Glavaš.

Predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin izjavio je da današnji dan nije velik samo za Branimira Glavaša i njegovu obitelj, nego i za HDSSB, stranku koja je uvijek iza njega stajala i bila sigurna da on nije ratni zločinac.

"U daljnjem postupku to će u potpunosti dokazati", istaknuo je Vulin.

Kako je prenio Vulin, Branimir Glavaš samo je kratko izjavio kako je tu odluku čekao gotovo pet godina te je ponovio da nije ratni zločinac.
Prijavi grešku


Komentari (21)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...